Följ fotboll med livescore hos Flashscore

Gillar du rekar och betting? Då är du säkerligen intresserad av att följa dina spel och valda matcher live. Vid sidan om spelbolagens egen matchbevakning (som kan vara väldigt sparsam med statistik och detaljer) så finns det en app som ger dig överlägset bäst sportinformation, snabbt och enkelt, direkt när du behöver den. Appen heter Flashscore och med den följer du fotboll med livescore från ligor och turneringar som Fotbolls-VM, Allsvenskan, Premier League, Champions League och många andra.

Personligt anpassad livescore

Vad som gör Flashscore unikt i många avseenden är bland annat att man erbjuder möjligheten till en personligt anpassad livescore. Kortfattat – du följer enkelt och smidigt de ligor, turneringar, lag och spelare du är intresserad av. Förutom fotboll med livescore kan du även ta del av sportinformation, statistik, tabeller och mycket mer från över 38 sporter från världens alla hörn.
Flashscore är även perfekt för dig som gärna är på gång och som gillar att följa livesport i farten. Med snabba notiser får du information om allt av värde från de matcher du bevakar. Blir det mål i en match får du vetskap om det i samma stund som fansen på läktaren.
Registrerar du ett gratis medlemskonto synkroniseras även dina val till alla dina enheter. Lägger du till en match för livescore bevakning via datorn får du sedan notis i mobilen, surfplattan och smartklockan.

Livescore

Följ dina rekar i realtid

Förutom att Flashscore ger dig målservice i absolut världsklass så ger appen dig även tillgång till omfattande statistik. Ett perfekt komplement helt enkelt till dig som vill följa dina rekar i realtid. Faktum är att det är få andra källor på Internet som innehåller mer samlad information om matcher och sportevent på ett och samma ställe.
All sportinformation du söker finns tillgänglig inom ett par klick och du hittar exempelvis liga- lag- och personlig statistik för spelare. Det sistnämnda kan vara väldigt värdefullt då du enkelt kan följa spelares form och karriärstatistik.
Vidare kan du följa trender för lag genom att studera matchrapporter, inbördes möten och hemma- och bortastatistik. Du kan även se statistik kopplad till mål och mycket annat matnyttigt.
Vad säger du? Är du redo att ta din sportbevakning till nästa nivå? Ladda ner appen idag. Den är helt gratis och har en omfattande community med svensk support av högsta klass.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com