Gratisspel på Premier League

premier leagueSom vi har väntat på att få se Pep Guardiolas Manchester City, Murinhos Manchester United och kan Leicester göra om sin bedrift från förra året och vinna Premier League igen? Frågorna är många och vi har en hel härlig fotbollssäsong för att få våra svar.

Nu satsar vi och NordicBet på ett sensationellt bra erbjudande som du inte ska tacka nej till. Varför, kanske du tänker! Det är gratis och gratis säger man inte nej till.

Hur går det till?

Precis så roligt som du tycker att den nya säsongen är igång tycker också teamet bakom NordicBet att det är roligt. Placera ett spel t.ex. vår rek på Manchester City matchen och lägger 100 kr då får du ett gratisspel för otroliga 200kr av NordicBet på samma ligan och som lax på moset även 50kr att spenare på deras super häftiga Casinoavdelning.

Du behöver heller inte nyregistrera dig utan detta erbjudande gäller såväl gamla som ny kunder.

NordicbetOm NordicBet

Företaget grundades redan 2002 och hade sitt kontor i Tromsö, Norge. Idén var och är att erbjuda spel på matcher med nordiska intressen och att också erbjuda de bästa oddsen. Alltså att vara spelvärda för oss som lirar på oddsen. Idag ingår man i Betsson-familjen.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till slutaspela.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2018 Svenskbetting.com – Betting på nätet med bra odds.