Betting på OS – Fantastiska möjligheter för betting

Ett av världens största idrottsevenemang är de olympiska spelen och därför är det inte särskilt förvånande att betting på OS blivit omåttligt populärt. OS är tävlingen där de mindre sporterna uppmärksammas och får synas. Det finns såväl de olympiska sommarspelen som de olympiska vinterspelen med två års mellanrum. Därmed går det att betta på OS vartannat år.

Sverige är mest framgångsrika i vinterspelen även om vi har tagit flera medaljer under sommaren också. Med 145 guld i Sommar-OS och 57 under vinter-OS ligger Sverige bra till och är sjua i den totala medaljligan om vi räknar in medaljer från båda evenemangen.

Vinnarspel och långtidsspel

För den som vill lägga bets innan tävlingen drar igång finns det många intressanta marknader. Du kan spela på det land du tror tar flest medaljer eller om en nation slutar bland de tre översta i medaljtabellen. En spännande marknad är också att jämföra de olika länderna och spela nationerna mot varandra. Du kan till exempel spela på vem som tar flest medaljer av Sverige och Finland eller USA vs Ryssland.

Det finns också möjlighet att spela på över/under antalet medaljer men också samma marknad på individuella utövare eller en viss gren. Till exempel hur många guld tar det svenska skidlandslaget eller lyckas Brasiliens landslag i fotboll ta sig till final? Det finns hundratals andra alternativ att välja mellan och det blir spännande att placera sina bets innan mästerskapet börjat.

Vinter-OS – populära marknader

I betting på Vinterspelen är det givetvis vintersporter som lyfts fram. Längdskidor är en av de stora kategorierna men också skidskytte, alpint och sprint. Sverige brukar också nå stora framgångar i curling och har tagit flera medaljer inom sporten.

Betta på vem som kommer vinna ett särskilt lopp eller placera ditt spel på vilka som kommer topp 3. Det går också att spela på om världsrekordet kommer att slås eller vilket land som segraren kommer ifrån. Under Vinter-OS är hockeyn den sport som det kanske är mest prestigefyllt att vinna, i alla fall när NHL-spelarna får delta i mästerskapet.

Betting på Sommar-OS

Sommar-OS är ett enormt idrottsevenemang endast slaget av fotbolls-VM när det kommer till antalet tv-tittare. Här finns många intressanta sporter som handboll, fotboll, friidrott, judo, karate, tyngdlyftning, cykling och mycket mer.

Du kan spela på samtliga tävlingar och grenar under hela sommarspelen. OS brukar ha enormt med marknader tillgängliga eftersom intresset är så pass stort. Därför ska du hålla utkik under OS om du vill ha de bästa oddsen. Var noga med att också jämföra oddsen så att du alltid får de högsta oddsen när du ska placera dina bets.

Spela på vart OS ska hållas

Det råder alltid diskussioner om vart OS ska hållas härnäst och även om Sverige har ansökt flera gånger brukar det till slut bli någon annanstans som vi får följa folkfesten. 2024 blir det OS i Paris men det går redan nu att spela på vart OS 2028 kommer att hållas. Oddsa på den staden du tror får äran att arrangera OS.

OS-kvalen

Det är inte bara de olympiska spelen som har odds tillgängliga utan vägen dit går också att spela på. I samtliga sporter arrangeras kval som deltagarna måste ta sig förbi om de ska få äran att representera sitt land i OS. Hur kvalet går till varierar beroende på vilken sport det handlar om. I handboll är det ett renodlat kval medan fotbollens platser går till nationer baserat på platser i mästerskapen. Till exempel fick Sveriges herrar spela OS efter U21-guldet i EM medan damerna automatiskt kvalificerade sig tack vare VM-bronset senast. Alla dessa kval och turneringar går att betta på till fina odds hos svenska bettingsidor.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com