Betting på Serie A – Kan du italienska ligan?

Den italienska fotbollen har en lång historia i Sverige och efter Premier League är det Serie A som gäller för många svenska spelare. Även om ligan inte har exakt samma status som den hade förr är det fortfarande en av världens absolut bästa ligor och det finns mycket att upptäcka inom betting på Serie A. Följ svenska stjärnorna i Juventus, Milan och Bologna när 20 lag gör upp om Scudetton. Den delas ut till det bästa laget i Italien och är en av de mer åtråvärda pokalerna att vinna. För dig som vill komma igång med din betting på italiensk fotboll är det mycket att upptäcka. Ett bra tips för en fin start är en oddsbonus. Då får du mer pengar till din Serie A betting.

Live betting och live stream på italiensk fotboll

Den taktiska italienska fotbollen är utmärkt lämpad för live betting. När du oddsar på en pågående match får du fler unika marknader samtidigt som du också måste hitta oddsen när de står som högst. Det är något som ibland är lättare sagt än gjort men ju mer kunskap du skaffar desto bättre kommer det också att gå. Live betting ger också unika marknader som nästa målskytt och annat skoj. Det innebär bra förutsättningar för dig som älskar betting live på italiensk fotboll.

Vissa spelbolag har köpt rättigheter för att kunna livestreama Serie A. Då kan du titta på italiensk fotboll helt gratis. Det enda du brukar behöva är ett positivt spelsaldo alternativt ett lagt bet de senaste 24 timmarna. Uppfyller du dessa krav kan du titta på alla matcher från Serie A helt utan kostnad. Det sparar din plånbok en rejäl slant.

Långtidsspel inför säsongen

Genom att testa långtidsspel kan du följa säsongen med större spänning. Lägg ett bet på den spelare du tror vinner skytteligan eller vilket lag som kommer vinna serien. Du kan också betta på vilka lag som når Champions League eller vilka lag som åker ur serien och därmed får spela i Serie B kommande säsong. Många vill lägga bets på serievinnaren under säsongen men oddsen kommer vara som bäst inför säsongsstart. Därför är det smart att lägga långtidsspelen inför premiären och inte efter.

Vanliga marknader på Serie A

Förutom långtidsspel kan du också betta på varje specifik match. Vanliga marknader är resultat, över/under antal mål, hörnor eller frisparkar. Vill du spela målskytt, assist eller handikappspel är det också möjligt. Eftersom det blir ganska få mål i den taktiska fotbollen är det mycket bets på underspel på antalet mål. Samtidigt är italiensk fotboll vacker och för det begåvade fotbollsögat är det ibland ren poesi.

Juventus är mesta mästare

Ingen klubb i Italien är mer framgångsrik än Juventus. ”Den Gamla Damen” har i skrivande stund 36 ligatitlar vilket är mer än någonsin annan. Dock är Inter laget med flest säsonger i högsta ligan men det finns flera andra storlag som Milan, Atalanta, Lazio, Roma och Napoli. Upplev allt det spännande som finns i Serie A betting genom att välja ett spelbolag idag.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com