Live betting – Spela under matchens gång

Live betting har ökat starkt i popularitet bland svenska spelare. Det märks inte minst på att så många spelbolag satsar hårt på att utveckla sina funktioner för live betting. Nästan alla stora spelbolag erbjuder nu denna spelform och dessutom ofta tillsammans med livestreaming. Då går det att även titta på sporterna live samtidigt som man spelar på dem. Faktum är att live betting har lyckats locka många nya spelare till betting, särskilt de som verkligen jagar spänning och dramatik. Live betting är snabbare och oddsen kan svänga rejält under en match. Ofta uppstår intressanta spelmöjligheter som hade varit omöjliga att utnyttja utan live betting.

Fördelar med live betting

Den största fördelen med live betting är att du kan titta på matchen på TV, via datorn eller via en mobil enhet samtidigt som du spelar på den. Därmed kan du hela tiden värdera vad som händer i matchen och upptäcka förändringar i matchbilden som kan vara värda att spela på. Till exempel kanske du spelar på en fotbollsmatch och ena laget har gått upp i ledning med 1-0. Du ser dock att det andra laget har nästan allt bollinnehav. Kanske har laget haft flera heta målchanser och du tror att de kommer att vända matchen. Då finns chansen att spela på laget som ligger under till mycket bra odds, betydligt bättre odds än vad du skulle ha fått om du hade spelat på laget innan matchen började.

I en händelserik match är det inte ovanligt att oddsen rör sig mycket snabbt. För den som gillar spänning och vill vinna stort är det en klar fördel. Som spelare går det att vänta ut en spelmöjlighet. Till exempel kan segern verka klar för det ena laget, som har haft ledningen sedan tidigt i matchen. Det skiljer dock bara ett enda mål och nu är det endast 10 minuter kvar. Ju mindre tid som är kvar desto högre odds blir det för oavgjort. Du kanske har en magkänsla av att det andra laget kommer att kvittera i slutminuterna. Även med en liten insats går det att vinna stort om man har rätt känsla och i många sporter kan det hända oerhört mycket på bara några minuter.

I Sverige finns det många spelbolag som erbjuder live betting. Men visste du att det också finns många spelbolag som erbjuder live betting utan svensk licens? Kolla in vår artikel om att betta på utländska spelbolag.

Att tänka på när man bettar live

I alla klienter som används av spelbolagen är det en viss fördröjning på ungefär 5-10 sekunder från att man lägger ett spel till att man får bekräftelsen. Det är för att skydda från vadslagning som görs direkt när något inträffar, till exempel att personer gör en storsatsning på mål direkt när de ser att en spelare får ett friläge. När ett mål inträffar brukar alla spelobjekt också frysas under en kort stund. Alltså går det inte att sitta och spela på saker som redan har inträffat. När man livespelar måste man fortfarande ha en viss framförhållning och lägga spelen när man tycker att oddsen är attraktiva. Väntar man för länge är det troligt att något händer och chansen rinner ut i sanden.

Ett annat tips är att vara försiktig med att betta mot dina tidigare spel för att försöka täcka förluster. Börjar man spela slarvigt och utan kontroll blir det sällan bra. Har man haft fel känsla under en match är det oftast bättre att gå vidare till ett nytt spelobjekt istället för att försöka reparera med dåligt genomtänkta satsningar.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com