Bettingskola – Vi hjälper dig att vinna

Att spela på sport kallas för betting och kommer från engelskans ord för vadslagning. Det är ett spännande intresse som ger en extra krydda för den som tycker om att titta på sport. Målet brukar vara att göra sig en hacka, men det är inte helt lätt, särskilt inte för nybörjare. I denna bettingskola tas grunderna upp för hur man spelar smart på sport. Även erfarna spelare kan tjäna på att gå igenom de råd och tips som ges.

Att tänka på innan du börjar

En del nybörjare inom sportsbetting är så sugna på att komma igång att de direkt börjar lägga spel utan att tänka sig för. Det är bättre att först göra en del planering. Tänk över hur stor din startkassa ska vara. Pengar som används för vadslagning, oavsett om det är sport eller något annat, måste också vara pengar som du har råd att förlora. Med en ordnad privatekonomi är det inga problem att avsätta en summa för betting. Beroende på dina resultat kan du eventuellt öka på denna summa i framtiden.

Börja i liten skala medan du bygger upp dina kunskaper och erfarenheter. Alltför många svenskar börjar med att betta alldeles för aggressivt och blir sedan brända om det går emot den första tiden. Går det istället väldigt bra riskerar de att bli för kaxiga och ändå sluta som förlorare. Använd ledord som tålamod, disciplin och klokhet. Betting är ingen snabb väg till rikedom. Se det istället som en möjlighet till en trevlig extrainkomst.

Bettingskola

Välj de bästa spelbolagen

Begränsa dig inte till ett enda spelbolag. Det kan vara frestande att gå den vägen, eftersom en del spelbolag belönar sina lojala spelare, men är man kund hos flera spelbolag har man chans att utnyttja flera förmånliga välkomstbonusar. Oftast har spelbolag en bonus för nyregistrerade, som dessutom brukar ha ett lågt omsättningskrav när det gäller betting. Chansen finns att direkt bygga upp en stor startkassa utan att riskera lika mycket av sina egna pengar.

En annan fördel med att spela hos flera spelbolag är att oddsen skiljer sig åt mellan bolagen. Varje gång som du är spelsugen kan du jämföra spelbolagens odds och välja att spela där det är mest förmånligt för tillfället. Det bästa är att välja trygga spelbolag som har funnits i branschen under en tid och som har gott om betalningsmetoder och lättillgänglig kundtjänst.

Följ upp ditt spelande

Idag finns det flera bra verktyg för att hålla koll på sitt spelande. Professionella spelare lägger oerhört mycket energi på att bokföra sina spel och analysera både vad som går bra och vad som går dåligt. Utan denna kunskap är det omöjligt att göra rätt förändringar för att bli framgångsrik på lång sikt. Genom att följa upp sitt spelande minskar man också risken att bli fartblind och tappa kontrollen.

Spela med hjärnan – inte hjärtat

De flesta som spelar på sportsbetting gör det för att de har ett genuint intresse för sporten. Det är därför mycket enkelt att falla bort i tankarna och satsa fel. Det vi menar är att du skall helst inte spela på ditt favoritlag, om du nu verkligen tror på dem. Ok, självklart tror man alltid blint på sist älskade lag men så det är kanske bäst att avstå från att spela på denna match. Det finns alltid andra matcher att titta på. Så som sagt, spela med hjärnan och inte hjärtat. Om det nu så är att fotboll är din favoritsport och ditt favoritlag är i en dålig form kanske du borde undvika att spela på den matchen.

Spela på rätt sporter

Vilka sporter som är rätt att spela på beror på ditt eget sportintresse. Om man är intresserad av en sport har man kunskaper om lagen och viss fingertoppskänsla som är omöjlig att ha om man inte har följt sporten intensivt under en längre tid. Det är extremt värdefullt för betting. Saknas kunskap om en sport går det fortfarande att spela på den om oddsen är goda, men ett tips är att i så fall lägga extra mycket tid på att gå igenom tillgänglig statistik.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com