Betting på tennis – Kan du tennis tillräckligt nog?

En av de sporter som är absolut mest lämpad för betting är helt klart tennis. När du oddsar på tennis kommer du att få många odds och en sport med hög underhållning. Sverige har en lång och stolt historia kring tennis och trots att det inte finns någon bra svensk tennisspelare är intresset kring odds på tennis fortsatt stort. I denna artikel analyserar vi allt som rör betting på tennis.

Populära marknader inom tennis betting

När du oddsar på tennis finns det många marknader för dig att upptäcka. Matchodds, d.v.s vem som ska vinna matchen, är kanske den absolut vanligaste. Men det finns mycket mer än så att upptäcka för dig som spelare. Du kan till exempel betta på totalt antal game eller totalt antal set. Den spelare som når tre set först vinner matchen vilket gör att det totalt kan vara fem set i en match.

Om det finns en klar favorit i en match kan det vara bra att spela med set handicap eller game handicap. Skulle du tro att det blir tiebreak kan du också satsa på detta och massor av annat. Det innebär att det finns utmärkta förutsättningar att ta del av många olika odds och marknader på tennis.

Tennisbetting

Grand Slam är det största inom tennisen

Det finns ingenting som är större inom tennisens värld än Grand Slam-turneringar. Totalt arrangeras det fyra stycken Grand Slam under ett år. Den som vinner alla fyra Grand Slam under ett kalenderår har tagit hem en äkta Grand Slam och detta är det största man kan göra i tennisens värld. De fyra Grand Slam-turneringarna är utspridda under kalenderåret och arrangeras i fyra olika länder.

Australian Open

Grand Slam-året börjar i Melbourne, Australien i slutet av januari och början av februari. Turneringen har spelats sedan 1905. Denna tävling har växt till en av de absolut största i södra hemisfären med drygt 800 000 åskådare på plats i Australiens näst största stad.

Franska Öppna

Denna tävling kallas också för Roland Garros och är den andra Grand Slam-turneringen under året. Den arrangeras vanligtvis i slutet av maj till början av juni och har spelats sedan 1891. Den arrangerades på flera platser under de första åren men sedan 1928 har den arrangerats på Stade Roland-Garros. Rafael Nadal är den som vunnit tävlingen flest gånger.

Wimbledon

Wimbledon går av stapeln varje år i utkanten av London och det är en tävling som förmodligen är den mest prestigefyllda att vinna. Den arrangerades för första gången år 1877 och är en tävling som är väldigt speciell för deltagarna att vinna. Wimbledon arrangeras varje år i slutet av juni till början av juli.

US Open

Grand Slam-året avslutas i Flushing, New York, och en vinnare i tävlingen har korats sedan 1881. US Open arrangeras vanligtvis i slutet av augusti till början av september.

Live betting på tennis är actionfyllt

För att få maximal action i din betting på tennis är live betting ett utmärkt alternativ. Då kommer du att oddsa live på tennis och få ut betydligt mer av din upplevelse. Vidare kan du då ta del av en spelupplevelse där du får flytande odds i ständig förändring. Genom att oddsa live på tennis får du unika marknader och ofta betydligt högre odds. Det är något som vi tror att du kommer att uppskatta.

Oddsa live idag och spela på marknader som vem som vinner nästa set eller bryter serven härnäst. Live betting ger ännu fler möjligheter kring marknader än vad det innebär att oddsa inför matchstart. Målet är givetvis att försöka hitta oddset när det står som högst så att du kan få ut maximalt av dina vinter.

Streama de största evenemangen

En stor fördel med tennis betting är att även de mest lukrativa evenemangen går att streama live. Det innebär att du kan streama Grand Slam-turneringar helt gratis hos flertalet bettingsidor. Vanligtvis är det enda som krävs ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet det senaste dygnet.

Titta på alla Grand Slam-matcher och spara pengar jämfört med om du skulle ha ett dyrt abonnemang hos streamingtjänster. Dessutom ger det en mer komplett spelupplevelse när du kan titta på matcherna samtidigt som du placerar dina bets. Det ger en helt annan spelstund för dig som spelare när du har både live betting och live stream under ett och samma tak.

Sammanfattning odds på tennis

Det finns inte många sporter som är lika lämpade för betting som tennis. När du oddsar på tennis finns det massor av möjligheter. Såväl live betting som pre game betting är extremt underhållande vad gäller tennis och det finns massor för dig att upptäcka. Börja oddsa idag och upptäck all spänning som finns i din betting på tennis. Det är något vi tror att du kommer att tycka om.

Du kan också ta hjälp av speltips. Vi på svensk betting erbjuder massor av speltips och regelbundet på tennis. Framför allt när det vankas Grand Slam-turneringar. Spana in vår sida för speltips och upptäck de hetaste rekarna i Sverige.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com