Leva på betting – så kan du försörja dig på betting

Att leva på betting låter kanske lite för bra för att vara sant. Faktum är att det faktiskt går. Vi har i Sverige idag flera bettingproffs som helt försörjer sig på betting. Lösningen ligger i att det går att utnyttja den volatila delen av odds och då lyckas få en fördel över huset. Med detta sagt så är det inte lätt att leva på betting, men det är möjligt. Vi har undersökt saken och har här sammanställt de bästa sätten att tjäna pengar på betting.

Ditt första steg mot att leva på betting gör du genom att klicka på något av de spelbolag som vi rekommenderar här på svenskbetting.com.

Leva på betting

Det låter nog som en dröm för många, att kunna leva på betting. Tänk dig en vardag helt utan ekorrhjul, du bara gör det du känner för. Och så håller du så klart koll på odds och betting världen över. Men det kan du ju sköta var du än befinner dig med hjälp av en bärbar dator eller en mobil. Om du själv känner att du har den kunskap och engagemang som krävs så varför inte testa på livet som bettingproffs.

Leva på betting

Detta krävs för att kunna leva på betting:

  • Kunskap – du behöver känna till hur betting fungerar.
  • Intresse – för att kunna hålla uppe den nivå av engagemang som krävs så behöver du ha ett intresse för spel och sport.
  • Analytisk förmåga – att leva på betting handlar inte bara om att hitta ett bra bet. Du måste ha en analytisk förmåga och kunna analysera statistik och resultat.
  • Kapital – eftersom du endast kommer att tjäna några få procent av din insats så behöver du ett rejält startkapital. Alternativt att du bygger upp det under en period.
  • Kontroll – här gäller verkligen att ha is i magen och inte styras av känslor.
  • Bankroll management – du måste ständigt ha full kontroll på din bankroll som bettingproffs. Stora summor kan snabbt försvinna om du inte ha full koll.

Så här kan du leva på betting

Det finns faktiskt lite olika metoder att ta till för att kunna försörja sig på betting. Många kanske tänker att bettingproffset är en person med väldigt mycket tur eller att personen nästan har mediala förmågor att sia om resultatet i en match. Sanningen ligger på ett helt annat plan.

Olika metoder för att tjäna pengar på betting:

Samla kunskap

Ett sätt att få det där övertaget mot spelbolagen är att samla på dig kunskap om en sport. Det kanske rör sig om en liten, nischad sport eller så är det gamma hederlig 1X2 på Premier League. Det viktigaste är att du ser till att samla på dig mer kunskap än vad spelbolagen har möjlighet till. De vräker ju ofta ur sig odds på olika sporter och hoppas att locka många spelare. Då kommer du att ha en fördel av att du kan allt, precis allt om en viss sport.

Leta efter överodds

Detta är en metod som många bettingproffs använder sig av. En del menar också att det är just överodds som gör att det går att få en fördel mot huset. Visste du till exempel att en del odds sätts med hjälp av automatisk programvara? Där har du en stor chans att hitta odds som är satta för högt. Det är när du hittar odds som avviker från statistiken och de inte motsvarar det sannolika utfallet du ska slå till. Den här metoden används av i stort sett alla bettingproffs i någon mån.

Samla statistik

Samla på dig så mycket resultat från matcher som du bara kan. Genom att sammanställa detta till statistik kan du sen enklare analysera denna data. Många proffsbettare har faktiskt utvecklat helt egna dataprogram för att samla in och analysera statistik. Det finns till och med de som har lyckats med att ta fram program som helt automatiskt kan upptäcka överodds.

Allt på en gång

Som du kanske förstår så är det absolut bästa att sätta samman alla dessa metoder till en lyckad kombination. Det är också så som många som lever på betting gör. De har lyckats få till den där framgångsrika kombinationen av alla dessa metoder. De har till att börja med ett brinnande intresse för sport och spel. Var dock noga med att ett brinnande intresse inte betyder att du ska vara världens mest hängivna fotbolls fan. Dessa brukar ha svårt att lägga känslorna på hyllan, och svallande känslor ska man hålla långt ifrån professionell betting.

Vad är nackdelarna med att leva på betting?

En stor nackdel är att du faktiskt måste lägga ner mycket tid. Det är inget smörjobb på det viset. Dock så kan du till stor del själv styra över din egen arbetstid, och var du jobbar. Det är inte alls omöjligt att förflytta sig till sydligare breddgrader under vinterhalvåret till exempel. Det går att manövrera en dator ifrån en solstol också. Du måste dock vara beredd på att ibland jobba mycket och intensivt, ibland även på obekväma tider om det är matcher som pågår och så vidare.

En annan nackdel är att du ofta stängs av från eller får ditt spelkonto limiterat när bolaget upptäcker att du är en proffsbettare som lever på betting. Det här är ett sätt för bolagen att förhindra att förlora pengar. Trist för dig eftersom en stor del av jobbet som bettingproffs då kan bli att leta efter nya bettingsajter och skapa nya konton.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com