Betting på vintersport – Stort och svenskt utbud

Vintersport är stort i Sverige och har alltid varit. De kalla vintrarna må vara mörka och långa men det är tack vare det kyliga klimatet som vi också har skidstjärnor som få andra nationer kan mäta sig med. Visst Norge kommer oftast vara storebror i alpint och längdskidor men de svenska gulden har varit många i VM och OS. Det finns mycket att upptäcka för dig som gillar vintersport och givetvis är det under de största turneringarna som intresset är som stort.

Vinter-OS lockar spelarna till att oddsa

De olympiska vinterspelen arrangeras vart fjärde år och Sverige är en nation med stolt historia. Sverige ligger sjua i medaljligan i OS och har bara länder som Norge, USA, Tyskland, Sovjetunionen, Österrike och Kanada framför sig. Det är under OS som kampanjerna och bonusarna är flest eftersom det är flest personer som bettar då. Lägg bets på vilken nation som tar flest medaljer eller hur många medaljer Sverige tar. Självklart går det också att betta på de specifika grenarna i sporten också inklusive alla deltävlingar och lopp.

Curling är en fantastisk tv-sport

Curling lyser upp tillvaron vart fjärde år under OS men faktum är att det finns andra mästerskap och tävlingar som arrangeras mer frekvent. VM arrangeras till exempel varje år och Sverige ligger tvåa på både herrsidan och damsidan i antal guldmedaljer. När det kommer till betting på curling finns det många möjligheter. Betta på vilket lag som kommer vinna matchen eller gå längst i en turnering. Live betting på curling är också ett alternativ där du spelar mitt under matchen. Det kan svänga snabbt i curling så för dig som har bra kunskap finns det mycket att hämta. Curling blir också extra roligt eftersom de svenska lagen brukar gå långt.

Längdskidor, skidskytte och sprint

Sverige har också en ny generation stjärnor som kommit upp rejält de senaste åren. Såväl längdåkning som skidskytte och sprint har inneburit mängder av medaljer för svenskarna. Framförallt är det de svenska damerna som dominerar då de svenska herrarna inte har haft några direkta framgångar förutom någon enstaka stafett. För dig som vill betta på skidor finns det många alternativ. Du kan betta på vem som vinner loppet eller spela på placering. I skidor påverkas prestationer av vallningar och annat så det finns en hel del skrällar att hämta.

Utförsåkning och alpint

Även om Sverige inte är det land vi en gång var i utförsåkning är det en rolig sport att betta på. Spänningen är ofta olidlig hela vägen in till sista åkaren tar sig över mållinjen. Med slalom, störtlopp och kombination finns det alternativ både för tittaren och spelaren. Vissa spelbolag har rättigheter att visa alpint och då kan du titta på loppen du bettat på. Det ger en ökad spelupplevelse som brukar uppskattas av de flesta spelare. Testa själv så kommer du märka hur kul det är.

Backhoppning

Även här har Sveriges internationella dominans avtagit men det gör inte att Backhoppning inte förtjänar din uppmärksamhet. Denna mycket speciella sport där en skidåkare åker ut för

ett stup och sedan ska hoppa så långt som möjligt är underhållande att titta på. För gemene man kan det kännas mycket speciellt att frivilligt hålla på med en sådan sport men för dig som bettar är det en trevlig sport. Betta på hur långt en deltagare hoppar eller placering i loppet.

Välj en svensk spelsida

Många svenska spelbolag har ett mycket bra utbud av vintersport. Internationellt är vintersport inte den största kategorin men i Sverige är intresset enormt. Därför brukar svenska spelsidor ha bättre odds och utbud av betting på vintersport. Det är något som kan vara värt att ha i åtanke när du ska välja ditt nästa spelbolag.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com