Betting på Svenska Cupen – Kan du svensk fotboll?

I Sverige är det främst betting på Allsvenskan som gäller. Men faktum är att det numera har blivit väldigt populärt med Svenska Cupen också. Turneringen hade länge nästintill ett dåligt rykte och intresset var extremt lågt kring turneringen som spelades för första gången 1941. Sedan dess har det funnits massor av möjligheter för de svenska lagen att vinna Svenska Cupen.

Vad gäller betting på Svenska Cupen finns det mycket att upptäcka. Du hittar givetvis odds på samtliga matcher och kan därmed njuta av en upplevelse som är något alldeles extra. Spela på det lag du tror vinner turneringen eller live på samtliga matcher under turneringens gång. Det finns helt enkelt mycket att upptäcka för dig som vill oddsa på Svenska Cupen.

Svenska Cupen

Så är formatet numera i Svenska Cupen

Länge var Svenska Cupen en turnering som ingen brydde sig om. Trots att det gav en plats i Europa hade finalerna i Svenska Cupen som regel inte mer än några tusen åskådare. Men 2013 gjordes formatet om från renodlade utslagsmatcher till ett gruppspel som avgörs i februari och mars. Faktum är att alla matcher med undantag för finalen spelas innan Allsvenskan ens börjat.

32 lag når gruppspelet efter att 64 lag spelat ett kval under säsongen innan. Vinnaren från varje match går till gruppspel och det innebär att de lag som förlorar sin kvalmatch inte kommer att delta i gruppspelet.

De 32 lagen som når gruppspelet är uppdelade i 8 grupper. Vinnaren från varje grupp går till kvartsfinal där de fyra lagen som samlat flest poäng och målskillnad är seedade och därmed har fördel av hemmaplan i kvartsfinalen. Sedan spelas semifinal innan final avgörs i slutet av maj.

Massor av odds att upptäcka inför turneringsstart

För dig som vill oddsa på svenska cupen finns det många odds tillgängliga. Redan innan turneringen börjar kan du placera dina bets på hur du tror det kommer att gå. Du kan spela på det lag du tror kommer att vinna hela turneringen. Men också head 2 head mellan två olika lag om vem som går längst.

Du kan också oddsa individuellt på de vem som går vidare från varje grupp. Spelbolagen i Sverige har börjat satsa allt mer på att erbjuda riktigt många marknader på Svenska Cupen redan innan turneringsstart vilket givetvis är väldigt glädjande.

Live betting och pre game betting på Svenska Cupen

Det finns också möjlighet att oddsa på samtliga matcher i Svenska Cupen. Det är traditionella marknader för fotboll som gäller vilket gör att du alltid hittar riktigt många alternativ. Det är allt från resultat till matchvinnare, antal mål och mycket mer. Också målskyttar och annat finns tillgängligt hos bettingsidorna.

För att få ännu mer spänning i din betting kan du också välja att oddsa live på samtliga matcher. Det ger dig mer spänning och bättre odds vilket är något som många uppskattar. Dessutom får du fler unika marknader när du oddsar live då förutsättningarna ständigt förändras vilket gör det till lukrativa odds för den som är snabb i sina analyser och i sitt beslutsfattande.

Hämta en oddsbonus och använd på Svenska Cupen

Vad gäller Svenska Cupen kan du få ut ännu mer av din betting genom att ta emot en oddsbonus. De flesta spelbolag i Sverige erbjuder någon form av oddserbjudande när du registrerar dig som ny kund. Det gör att du som är sugen på ett bra erbjudanden har goda möjligheter till detta. Använd din oddsbonus till att placera bets på Svenska Cupen så kommer du att få ut mer av din upplevelse. Det finns idag många olika oddsbonusar men den absolut vanligaste är insättningsbonusen där din första insättning blir matchad.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com