Live stream – Odds och streaming hos svenska spelbolag

Tycker du om sport och att betta på nätet? Då är vi övertygade om att du också föredrar att se matcherna live. Men det är inte alltid man har möjlighet till detta. Låt oss till exempel säga att du fastnat i kollektivtrafiken, eller att du blivit medtvingad till svärföräldrarna på middag. Då blir det svårt att titta på fotbollen på TVn eller datorn. Oroa dig inte, de svenska spelbolagen har löst situationen. Som medlem på deras bettingsidor har du tillgång till live stream i både telefonen, surfplattan och datorn. Det enda du behöver är internetuppkoppling för att kunna betta och streama sporten live. Streaming i telefonen är dessutom perfekt för långa bussresor, eller för att gömma under bordet på en tråkig middag.

Vilka sporter kan du streama hos spelbolagen?

En av de första och viktigaste frågorna när det kommer till live stream är så klart vilket utbud som finns. Vanliga exempel på vad du kan streama hos bettingsidorna inkluderar fotboll, ishockey, handboll och tennis, men också svenska favoriter som padel, bandy och E-sport. Vad som erbjuds beror helt på vilka sändningsrättigheter spelbolaget har betalat för. Till exempel så fokuserar Betsson på ishockey, NordicBet på svensk och skandinavisk sport och pixel.bet på E-sport. Ju större spelbolaget är, desto mer pengar har de oftast att köpa sändningsrättigheter för. Bettingsajterna marknadsför ofta vilka rättigheter de har väldigt friskt i reklam på nätet, TV och radio. Men om du är osäker och vill vara 100% säker på att få tillgång till dina favoritsporter så kan du alltid besöka spelsidornas kundtjänst och fråga vilka sändningsrättigheter de har i år.

Live stream

Hur får du tillgång till live streamen?

Det måste så klart finnas någon form av hake; spelbolagen kan ju inte bara låta vem som helst besöka deras sida och streama sport? Jo, faktum är att det nästan är så simpelt. Du behöver så klart vara medlem hos sajten för att få streama, men detta tar inte mer än någon minut. Vissa spelbolag, men inte alla, kräver också att du har har en aktiv spelkupong för att få tillgång till streamen. Ibland kan du behöva ha lagt ett spel på just den matchen du vill streama, men så är inte alltid fallet. Hur stort eller litet spelet är har ingen betydelse: Som medlem med ett aktivt spel har du alltid tillgång till den live streaming som erbjuds. Om det inte finns en särskild flik som heter “Live Stream” i sportsbooken så hittar du vanligtvis streamen under Live-fliken i menyn.

Som grädde på moset så får du dessutom upp tillgängliga liveodds, intressant statistik och eventuell cashout direkt bredvid live streamen. Dels för att göra upplevelsen ännu bättre för spelarna, men så klart också för att öka chansen att du slänger in ett liveodds under matchens gång.

Live stream när du bettar på E-sport

Många spelbolag pushar hårt för att promota E-sport, alltså elektronisk sport, just nu. Detta inkluderar allt från odds på spel som League of Legends och Fortnite till E-sport bonusar, liveodds och live streaming. Detta är så klart suveränt för dig som vill betta på E-sport, men glöm inte bort att du kan se matcherna live även om spelbolagen inte sänder dem. Genom Twitch.tv (föredetta JustinTV) och YouTube Gaming kan du se i princip alla världens E-sport ligor och turneringar live helt gratis. Precis som spelbolagens streaming har du åtkomst i både din smartphone, dator och surfplatta. E-sport är därför perfekt för liveodds, och det kanske är därför bettingsidorna varit så snabba med att snappa upp fenomenet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com