Betting på Ligue 1 Uber Eats – Kan du fransk fotboll?

Den franska fotbollsligan Ligue 1 är rankad femma i världen bakom Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga. 20 lag gör årligen om ligatiteln i Frankrike. Paris Saint-Germain är idag den mest kända klubben med stjärnor som Lionel Messi, Kylian Mbappe och Neymar. De har också flest guld tillsammans med Saint-Étienne, tio guld vardera. Vad gäller odds och betting på Ligue 1 finns det massor att upptäcka för dig som spelare. Hitta dina favoriter bland de olika oddsen och ta del av en spelupplevelse som ger det där lilla extra för dig som spelare.

Tre olika typer av odds på Ligue 1

Hos spelbolagen finns det framförallt tre olika kategorier av odds som det brukar talas om vad gäller betting på Ligue 1. Det handlar om långtidsspel inför säsongsstart, pre game betting inför en match eller live betting där du oddsar på pågående match.

Oavsett vad du föredrar finns det många alternativ på samtliga kategorier. Franska ligan har fått allt bättre rykte i och med PSGs framfart. I takt med att ligan skaffar fler rankingpoäng kommer också nivån att bli allt bättre. Detta gynnas också oddsen av eftersom det blir fler marknader tillgängliga på de olika matcherna desto större intresse som finns.

Långtidsspel inför säsongen

Inför att säsongen börjar finns det så kallade långtidsspel tillgängliga på Ligue 1. Det kan handla om att du bettar på vilket lag du tror kommer att vinna titeln eller vem som gör flest mål under säsongen.

Det finns också odds på vilka som slutar topp tre och därmed får spela i Champions League nästa säsong. Du kan också spela på de lag du tror kommer att gå till Europa League eller Europa Conference League. Det finns också odds på det lag du tror kommer att åka ur serien och istället får spela i Ligue 2 kommande säsong.

Många uppskattar långtidsspel eftersom det gör det mer intressant att följa säsongen. Du kan också spela head 2 head mellan olika lag på vem du tror kommer att gå bäst. Det kan vara spännande mellan två olika rivaler exempelvis.

Betting på Ligue 1

Pre Game betting finns det mycket av

Varje match under hela säsongen finns också tillgänglig för pre game betting. Det är vanliga odds och du har många odds på varje match att välja mellan. Ofta finns det 500 marknader eller ännu fler när du ska oddsa på en match i Ligue 1 Uber Eats.

Är det ett rivalmöte eller derby brukar det finnas ännu fler marknader. 1X2 är det vanligaste alternativet men du hittar också odds på målskytt, resultat och mycket mer. Det gör att det finns möjlighet för dig att kunna oddsa på samtliga matcher under hela säsongen, från första till sista omgången.

Live betting och live stream på Ligue 1

Om du vill få en mer actionfylld spelupplevelse rekommenderar vi varmt dig att prova på live betting på Ligue 1. Då kommer du att få en fullfjädrat spelupplevelse där oddsen är i ständig förändring. Du kan exempelvis lägga ett bet på vem som blir nästa målskytt, vilket lag som får nästa gula kort och andra unika marknader som inte finns tillgängliga inför matchstart.

Vidare finns det också möjlighet att streama Ligue 1 gratis hos spelbolagen. Flertalet svenska spelbolag har livestreamad sport på Ligue 1 som du kan ta del av. Det innebär att du får bättre förutsättningar att kunna ta del av en mer komplett spelstund när du kan titta på matcherna och placera dina bets samtidigt. Vanligtvis är det enda som behövs att du har ett positivt spelsaldo alternativt att du har lagt ett bet det senaste dygnet.

PSG har flest ligatitlar tillsammans med ett annat lag

Paris Saint-Germain har kanske inte direkt någon vidare historia då laget innan de blev uppköpta av Qatar hade två ligatitlar. I skrivande stund har de tio stycken ligatitlar vilket är lika många som Saint-Étienne. Men Saint-Étienne har inte vunnit en ligatitel sedan 1980-81 och PSG kommer med stor sannolikhet gå förbi väldigt snart då de fortsätter att vinna på löpande band. Andra stora klubbar i Frankrike är Marseille, Monaco, Lille och Lyon.

Summering betting på Ligue 1

Den franska ligan fortsätter att övertyga och det finns massor av odds att upptäcka. Den har fortsatt samla poäng och det finns helt klart potential att Ligue 1 ska kunna nå ännu högre än att vara Europas femte bästa fotbollsliga. Framförallt med tanke på att PSG fortsätter att ha en trupp som få fotbollslag kan matcha.

Vad gäller betting finns det mycket att ta del av på Ligue 1 Uber Eats. Betta inför säsongen på hur du tror det kommer gå eller varför inte live på alla matcher under säsongen? Vi rekommenderar också varmt att ta del av live streaming på den franska ligafotbollen för att maximera spelupplevelsen. Det kommer att ge en helt annan helhet för dig som spelare.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com