Stryktipset – Sveriges kändaste kupong?

När det kommer till fotboll och spel på denna sport är det många som går till spelbutiken varje vecka och lämnar in sina rader och eventuella system hos något av Svenska spels ombud. Här handlar det om ett spel som har 13 olika matcher att spela på, och du ska som skicklig spelare välja 1, X eller två på varje match. En etta betyder att du tror hemmalaget kommer att stå som segrare, två betyder att bortalaget vinner och ett kryss betyder att det blir oavgjort. Det gäller då således att pricka in en rad med 13 rätt.

Det är kanske inte det lättaste att pricka in just 13 rätt, men chansen finns alltid och det är just det som gör Stryktipset så roligt, spännande och intressant. Naturligtvis behöver du inte ha 13 rätt för att vinna. Oftast är det vinst redan från 10 rätt på din kupong, men då handlar det om mycket små vinster. Skulle du däremot ha turen att få in 13 rätt kommer du att ha chansen att vinna riktigt stora pengar. När du väljer att spela detta spel via Svenska Spel, kan du göra det via ett fysiskt ombud eller online på nätet via en dator eller mobil. Det finns dock möjligheter att spela liknande spel hos andra spelbolag på nätet.

Betsson – Här kan du spela EttKryssTvå

En av de stora spelbolag på nätet är Betsson, och här kommer du enkelt att kunna spela en mycket bra variant av Stryktipset. Här har detta spel fått namnet EttKryssTvå och är annars en exakt klon av det populära spelet Stryktipset. Oftast får du även en bättre och mer intressant rad att spela på, gällande de matcher som finns på din kupong. När det gäller både EttaKryssTvå och Stryktipset finns dessa spel att spela året runt.

Det är heller inte bara Betsson som har versioner av detta populära spel på nätet, utan här finns det en mängd olika spelbolag som erbjuder varianter av det populära och intressanta spelet. Dock är det Betsson med sin version EttaKryssTvå som kommet att bli det som ligger absolut närmast ett äkta Stryktips.

Så spelar du EttaKryssTvå hos Betsson

Har du någon gång spelat på Stryktipset kommer du inte alls att ha några problem att förstå EttaKryssTvå hos Betsson. Här är det precis lika lätt att spela och det handlar i princip endast om att spela på de rader som du bäst tror på och som du tror kommer att vara vinnande. Om du är den som aldrig spelat på något men ändå vill prova detta spel, kommer du heller inte att ha några problem att enkelt sätta dig in i hur detta spännande spel fungerar.

Det du kommer att behöva är ett spelkonto. Det registrerar du enkelt hos Betsson och kommer att vara igång redan på några minuter. Fördelen med Betsson är att de är en av de största på nätet när det gäller spel och underhållning, och du kommer att ha tillgång till allt från sportsbetting till nät- och mobilcasino och onlinepoker.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com