Bettingsidor i Norge

Vårt kära grannland Norge har utmärkta förutsättningar för odds och vadslagning. Norska bettingsidor har inte samma tuffa krav som svenska spelbolag eftersom det fortfarande råder monopol i landet. Därmed går att dra stora paralleller till hur bettingkulturen var i Sverige innan svensk licens infördes. Norge har monopol genom Norsk Tipping vilket gör att övriga spelbolag nås av norska spelare tack vare licens från framförallt Malta men också Curacao och Cypern.

Populära sporter i Norge

I Norge är det fotboll och vintersport som gäller med skidor som det stora nationella stora intresset. Norsk fotboll ser mer lovande ut än på än på länge med en ung generation av världsstjärnor som kommer underifrån. Med såväl Haaland som Martin Ödegaard finns det hopp om mästerskap igen för de norska fansen. Fotboll är också den sport som täcker överlägset störst utbud hos norska spelbolag. Detta märks tydligt efter att ha utforskat bettingsidor i Norge.

Utöver fotbollen är det skidor som gäller och Norge brukar briljera på just vintersport. Det spelar mindre roll om det är längdskidor eller något annat, Norge tar garanterat medalj. Därför är betting på längdskidor och alpint väldigt vanligt i landet. Det brukar finnas en tendens att norska spelsidor har ett bra utbud av odds på vintersport jämfört med internationella sidor.

Licens från Malta

Bettingsidor i Norge får inte vara verksamma i landet med undantag för Norsk Tipping. Därför vänder sig spelbolagen utomlands för att ansöka om licensen. För norska spelare innebär det ett bättre utbud och möjligheten att ta emot fler än en bonus. Vanligast är att spelbolaget har licens från Malta. Då väntar fortfarande skattefria vinster samtidigt som stora delar av branschen sitter på den soliga medelhavsön.

Norska staten är inte särskilt förtjust i att spelbolagen kan nå norska spelare. De har försökt sätta restriktioner som att förbjuda de norska bankerna som metod för insättning och uttag. Men eftersom spelbolagen bara tar in en mellanhand kommer de runt systemet. Därmed finns det möjlighet för norska spelare att använda sitt Visakort eller Mastercard kopplat till deras norska bankkonto.

Live betting och live stream I Norge

Live betting växer så det knakar i Norge vilket märks då utbudet av live-marknader blir allt fler. Norska spelare live bettar mest på fotboll. Det är kanske den sport tillsammans med ishockey och tennis som är mest lämpad för live betting. Tenniskulturen i Norge är inte som i Sverige men med supertalangen Casper Ruud som redan gjort debut i Grand Slam-turneringar ser framtiden ljusare ut för norsk tennis än någonsin tidigare.

Live stream är också något allt fler spelare i Norge tar del av. Då kan de titta på direktsänd sport helt gratis. Allt som brukar behövas är ett positivt spelsaldo alternativt ett aktivt bet de senaste 24 timmarna. Då är kraven uppfyllda och det finns möjlighet att njuta av direktsänd sport från samtliga enheter.

Betting i mobilen

Norska spelare föredrar i allt högre utsträckning att betta från mobilen. Det ger en större flexibilitet som inte ska underskattas. Spelare från Norge kan därmed ta med sig bettingsidorna överallt och behöver inte en dator för att lägga sina bets. Norge är ett land med perfekta mobila möjligheter inom betting och vadslagning.

Fler oddsbonusar i Norge

I och med att det inte är samma restriktioner kring erbjudanden finns det mängder med oddsbonusar att ta emot i Norge. Där är till exempel inte reload bonusar förbjudet vilket gör att det går att få oddsbonus på mer än bara den första insättningen. Förutom insättningsbonus och reload bonus är det vanligt med riskfria spel, free bets och boostade odds. Framförallt när det är matcher med stort intresse väntar härliga erbjudanden för norska spelare.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com