Triss – Plötsligt händer det

Triss, den svenska klassiska skraplotten som alla tycker om att skrapa. Denna lott lanserades av Svenska Spel redan år 1986 har sedan dess gjort ordentlig succé. Spelet går ut på att skrapa fram tre likadana symboler för att då vinna vad denna symbol visar, vilket oftast är en summa pengar mellan 30 kronor och 1,000,000 kronor. Förutom pengasummorna kan du skrapa fram symboler som ser ut som tv-apparater eller treklöver. Skrapar du fram tre stycken TV-symboler så får du åka till en tv-studio och skrapa en lott offentligt, med vinster från 100,000 kronor upp till 5,000,000 kronor. Om du skrapar fram tre stycken klöversymboler så får du även i detta fall åka in till en tv-studio och skrapa offentligt, men här med chansen till de största vinsterna såsom 100,000 kronor i månaden i 25 år.

Olika trisslotter

  • Triss

Den vanligaste och äldsta varianten. Den brukade kosta 25 kronor att köpa men numera kostar den 30 kronor. Du har ett skrapfält med nio stycken rutor att skrapa och du kan vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet. Dessutom finns det en tionde ruta att skrapa som kallas för extrachansen. Här kan du skrapa fram en siffra som multiplicerar din eventuella vinst. Vinsten kan multipliceras en, två, fem eller tio gånger. Du kan också skrapa fram en stjärna som gör att du vinner summan av vad alla nio rutor visar tillsammans, om du har skrapat fram tre stycken likadana belopp.

  • Dubbeltriss

Denna lott är ungefär vad det låter som: en dubbel Trisslott. Du betalar det dubbla priset, 60 kronor, och du har dubbelt så många rutor att skrapa och större chans att hitta tre likadana belopp eller symboler, fördelade över två skrapfält. Den stora skillnaden med denna lott gentemot en vanlig Triss är att du vinner även om du inte hittar tre likadana symboler eller belopp på endast ett av skrapfälten, utan du har chansen att vinna genom att kombinera vad du skrapar fram på båda skrapfälten. Även denna lott har “extrachansen”.

  • Minitriss

Denna lott är för de som inte vill satsa lika mycket pengar men vill ändå njuta av spänningen med att skrapa en lott. Du betalar 10 kronor för en minitriss och kan vinna mellan 10 kronor och 100,000 kronor. Här kan du inte skrapa fram några TV-symboler eller några klöversymboler, så denna variant är ganska simpel. Här har du 6 rutor i skrapfältet.

Månadsklöver

Att skrapa fram tre stycken klöver på en Trisslott är vad många drömmer om. Klövern är det mest åtråvärda som gömmer sig bakom rutorna och är vad som kan leda till en drömvinst. Om du får tre klöver på din lott så får du åka in och skrapa en speciallott i direktsändning i TV. Där har du en garanterad vinst på minst 10,000 kronor i månaden i 10 år men du kan vinna så mycket som 100,000 kronor i månaden i 25 år och alla möjliga varianter däremellan. Om du inte vill skrapa speciallotten så har du möjlighet att välja ett fast belopp på 500,000 kronor som du får utbetalat direkt.

Prenumerera på Triss och lev på hoppet! Plötsligt händer det.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till slutaspela.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2020 Svenskbetting.com