Triss – Plötsligt händer det

Triss, den svenska klassiska skraplotten som alla tycker om att skrapa. Denna lott lanserades av Svenska Spel redan år 1986 har sedan dess gjort ordentlig succé. Spelet går ut på att skrapa fram tre likadana symboler för att då vinna vad denna symbol visar, vilket oftast är en summa pengar mellan 30 kronor och 1,000,000 kronor. Förutom pengasummorna kan du skrapa fram symboler som ser ut som tv-apparater eller treklöver. Skrapar du fram tre stycken TV-symboler så får du åka till en tv-studio och skrapa en lott offentligt, med vinster från 100,000 kronor upp till 5,000,000 kronor. Om du skrapar fram tre stycken klöversymboler så får du även i detta fall åka in till en tv-studio och skrapa offentligt, men här med chansen till de största vinsterna såsom 100,000 kronor i månaden i 25 år.

Triss

Olika trisslotter

  • Triss

Den vanligaste och äldsta varianten. Den brukade kosta 25 kronor att köpa men numera kostar den 30 kronor. Du har ett skrapfält med nio stycken rutor att skrapa och du kan vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet. Dessutom finns det en tionde ruta att skrapa som kallas för extrachansen. Här kan du skrapa fram en siffra som multiplicerar din eventuella vinst. Vinsten kan multipliceras en, två, fem eller tio gånger. Du kan också skrapa fram en stjärna som gör att du vinner summan av vad alla nio rutor visar tillsammans, om du har skrapat fram tre stycken likadana belopp.

  • Dubbeltriss

Denna lott är ungefär vad det låter som: en dubbel Trisslott. Du betalar det dubbla priset, 60 kronor, och du har dubbelt så många rutor att skrapa och större chans att hitta tre likadana belopp eller symboler, fördelade över två skrapfält. Den stora skillnaden med denna lott gentemot en vanlig Triss är att du vinner även om du inte hittar tre likadana symboler eller belopp på endast ett av skrapfälten, utan du har chansen att vinna genom att kombinera vad du skrapar fram på båda skrapfälten. Även denna lott har ”extrachansen”.

  • Minitriss

Denna lott är för de som inte vill satsa lika mycket pengar men vill ändå njuta av spänningen med att skrapa en lott. Du betalar 10 kronor för en minitriss och kan vinna mellan 10 kronor och 100,000 kronor. Här kan du inte skrapa fram några TV-symboler eller några klöversymboler, så denna variant är ganska simpel. Här har du 6 rutor i skrapfältet.

  • Biltriss

En annan populär variant av Triss är Biltriss. Där finns det möjlighet att vinna en Tesla Model 3 Long Range. Lotten är utformad på samma sätt som en traditionell Triss med skillnaden att det också finns en bilsymbol. Om du får tre stycken av denna har du också vunnit en helt ny Tesla Model 3 Long Range. Tesla är Elon Musks världsberömda lyxbil på el som tagit världen med storm. Modellen som går vinna i Biltriss är den häftigaste av de olika alternativen.

Biltriss är ett av fyra alternativ som finns tillgängligt och perfekt för den som är motorintresserad. Tesla är bland de häftigaste bilarna som finns i världen och med en ny Tesla Model 3 Long Range får du en körupplevelse som är svårslagen. Med Romance Mode, ett makalöst ljudsystem och bättre grepp och väghållning är detta en bil som är något extra. 

  • Andra skraplotter

Du visste väl att Triss inte är den enda skraplotten som finns att spela på? Numera finns det massor av digitala skraplotter på nätet. Det är ett roligt alternativ till Triss eftersom du inte längre behöver gå till butik för att köpa lotterna. Kolla in vår lista över nya casino utan svensk licens här!

Månadsklöver

Att skrapa fram tre stycken klöver på en Trisslott är vad många drömmer om. Klövern är det mest åtråvärda som gömmer sig bakom rutorna och är vad som kan leda till en drömvinst. Om du får tre klöver på din lott så får du åka in och skrapa en speciallott i direktsändning i TV. Där har du en garanterad vinst på minst 10,000 kronor i månaden i 10 år men du kan vinna så mycket som 100,000 kronor i månaden i 25 år och alla möjliga varianter däremellan. Om du inte vill skrapa speciallotten så har du möjlighet att välja ett fast belopp på 500,000 kronor som du får utbetalat direkt.

Göran vann 30 miljoner

De som har turen att få komma till Nyhetsmorgon och få skrapa lotterna där kommer också att ha chans på de riktigt stora vinsterna. Ett exempel på detta är Göran som fick komma in studion. Först skrapades det fram att han skulle få vinsterna i 25 år. Därefter stod det klart att det skulle bli 100 000 i månaden under denna period, skattat och klart. Det betyder att Göran och hans fru fick otroliga 30 miljoner kronor vilket är ett fullständigt otroligt belopp.

Det finns många fler exempel på de som blivit miljonärer genom att spela på Triss. Varje morgon är det en lycklig person som får sitta i studion i Nyhetsmorgon och skrapa fram enorma vinster. Det bästa är såklart klöversymbolerna eftersom du får skrapa fram en viss summa varje månad i upp till 25 år. Men även det dagliga TV-skrapet ger fantastiska vinster med garanti på 100 000 kronor

Prenumerera på Triss och lev på hoppet! Plötsligt händer det.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2024 Svenskbetting.com