4.4 / 5.0 500 kr* Spela

Betinia – 500 kr i bonus

  • Nytt spelbolag
  • Svensk licens
  • Bra kampanjer

Betinia betting – 500 kr i startbonus

Betinia är det nya spelbolaget som på kort tid etablerat sig rejält och blivit omåttligt populärt. Här finns det ett fint utbud av såväl odds och casinospel vilket gör att spelsidan innehåller något för alla. Du som inte spelat här tidigare kan ta emot det fina välkomsterbjudande som erbjuds till nya kunder. Då får du en riktigt härlig start när du ska börja spela. Kom igång hos Betinia idag men först kan du läsa igenom vår recension om bettingsajten.

Bra odds från alla världens hörn hos Betinia

Du hittar ett riktigt trevligt utbud av odds och sport när du bettar hos Betinia. Här finns allt från fotboll, tennis, ishockey och massor av annat som du kan betta på. Vad gäller fotboll hittas allt från Allsvenskan till Premier League och mycket mer. Allt från de största ligorna till mindre ligor borta från rampljuset finns att oddsa på.

Utbudet av ishockey och tennis är också något extra. Spela på Grand Slam-turneringarna i tennis eller NHL, SHL, VM och OS i ishockey. Det finns alltid något att oddsa på hos Betinia för den som är sugen. Varje match har också flera olika marknader. De största matcherna har ofta flera hundra olika marknader.

Live betting ger mer spänning

Betinia har också en sektion för live betting som du kan utforska. Där finns det odds i ständig förändring när du oddsar på matcher som är i full gång. Upptäck alla odds tillgängliga så att du kan få en riktigt härlig spelstund och se hur oddsen förändras under matchens gång. Målet är att försöka träffa oddsen när de står som högst.

Vill du oddsa live finns det en egen sektion för detta hos spelbolaget. Klicka bara på ‘live betting’ så får du en komplett överblick över de matcher som är igång och snart ska börja. Du som oddsar live hos Betinia kommer att få unika marknader och höga odds på flertalet matcher och marknader.

Svensk licens ger trygg spelstund

ROMIX LIMITED är företaget som står bakom Betinia. De har sin bas på Malta men är ett företag som har svensk licens. Därmed har du den svenska myndigheten Spelinspektionen som agerar medlare om något skulle hända. Du kommer också tack vare den svenska licensen att ha svensktalande kundtjänst, svensk krona som valuta och givetvis svenska språket genomgående på hemsidan.

Vidare innebär svensk licens också att du får skattefria vinster. Det är något vi är 100% övertygade om att du kommer att uppskatta. Skattefria vinster är alltid att föredra vilket enbart spelbolag i Europa kommer att ge dig. Därför känns det tryggt att Betinia har svensk licens.

Betalningsmetoder som ger snabba uttag

Det finns flera olika betaltjänster att använda sig av vid insättningar och uttag för den som spelar hos Betinia. Du kommer aldrig att behöva vänta särskilt länge på dina vinster från din betting med de betalningsmetoder som finns tillgängliga. Vad som är extra härligt i tillägg är att alla betalningsmetoder har uttag som är fria från avgifter. Det är givetvis något för dig att föredra.

Den betaltjänst som de flesta använder är Trustly. Det är en svensk betaltjänst som är revolutionerande då detta är skaparen av Pay N Play Betting. Men det finns också fem elektroniska plånböcker att använda sig av. Paysafecard, Skrill, Neteller, ecoPayz och MuchBetter är alla tillgängliga för dig.

Spela från mobilen om du vill ha större frihet

För dig som vill ha en mer flexibel spelupplevelse kan vi varmt rekommendera dig att oddsa från mobilen. Då kommer du att få en betydligt mer flexibel spelstund när du inte behöver oroa dig för att vara begränsad till en dator. Istället kan du ta med dig bettingsajten vart du än önskar och placera dina odds vart du vill.