Casumo – 100 kr välkomstbonus

Casumo har länge varit ett uppskattat online casino men nu har de tagit steget in i oddsens värld i tillägg. Det innebär sport och betting i världsklass hos en etablerad aktör med stort förtroende. Att registrera ett konto hos Casumo tar bara någon minut med BankID. Därefter är du redo att upptäcka all betting och odds som finns att ta del av hos spelsidan. Njut av en skräddarsydd spelupplevelse efter dina behov och med den unika funktionen kan du skapa din egna personliga bettingsajt. Kom igång idag på under minuten och upptäck allt det roliga som finns att njuta av hos Casumo. Självklart har Casumo en svensk spellicens vilket betyder att det är ett seriöst spelbolag med skattefria vinster du spelar hos.

Så skapar du ett konto hos Casumo

Uppe i höger hörn på sidan finns ’Spela med BankID’. Klicka dig in där och verifiera din identitet med din E-legitimation för att skapa ett konto. Därefter väljer du hur mycket du vill sätta in och tack vare Trustly kommer både insättningar och uttag på direkten. Nästa gång du besöker spelbolaget loggar du in med BankID igen och kommer åt ditt konto.

Skräddarsy din upplevelse

Något som sticker ut hos Casumo är att du kan skräddarsy din upplevelse. Du kan skapa din egen personliga sportsbook med endast sporter, ligor och turneringar du är intresserad av. Därmed får du en personlig upplevelse med endast de sporter du vill åt. Givetvis finns det möjlighet att lägga till och ta bort ligor och sporter när du önskar. Funktionen har blivit extremt hyllad och det är bara att hoppas att fler spelbolag hoppar på trenden med en personlig sportsbook.

Supersnabb live betting från alla enheter

Allt fler spelare prioriterar live betting idag eftersom det ger mer spänning och ofta bättre odds. Målet för dig att hitta oddsen när de är som bäst och till din hjälp erbjuder Casumo statistik att del av. Då får du tillgång till lagens form, tidigare möten samt skador och liknande som kan påverka utgången av matchen. Klicka på live-läget med ett tryck för att få upp alla matcher som pågår för tillfället. Har du gjort din personliga sportsbook kommer livematcher från de utvalda ligorna att ligga överst. 

Kombinationsspel och Cash Out

För att maximera upplevelsen kan det var kul att testa kombinationsspel. Tack vare Casumos Bet Builder finns det möjlighet att lägga en dubbel eller trippel på en och samma match. Det gör matchen ännu mer spännande samtidigt som du kan få upp oddsen rejält. Kombinationsspel kan varmt rekommenderas för den som inte provat det.

Även funktionen Cash Out är uppskattad. Det innebär att du kan ta ut delar vinsten trots att matchen inte är slut ännu. Detta är perfekt om du till exempel har en känsla av att ditt bet inte kommer gå in trots att det är inne för tillfället. Med Cash Out kan du ta ut en del av vinsten när du än vill samtidigt som matchen pågår. Hur mycket som går att få ut av vinsten varierar beroende på scenario och hur lång tid som gått av matchen. Ska du ha ut hela vinsten måste du dock vänta till slutsignal.

Spela från appen i din mobila enhet

Casumo med all sin rutin har givetvis tagit fram en app som finns kompatibel för samtliga enheter. Så länge du har en Android eller iOS-enhet kan du njuta av Casumo vart du än är. Lägg dina odds inför match från din mobil eller live betta från din surfplatta. Casumo ger en mer flexibel spelstund som säkerligen kommer att uppskattas. 

Summering av vår recension

Det är ingenting vi direkt saknar hos Casumo. Med svensk licens, svensktalande kundtjänst och ett bra oddsutbud finns här något för alla. Kom igång idag för en häftig spelupplevelse hos ett omtyckt spelbolag. Att registrera sig går nämligen på mindre än en minut tack vare BankID.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com