Hajper – Betting i världsklass

Av alla spelbolag som finns tillgängliga gäller det att hitta rätt. En bettingsida som innehåller allt som behövs för en trevlig spelstund är Hajper. Här finns svensk licens, ett gediget utbud av odds och marknader samt blixtsnabba uttag på bara några minuter. Dessutom kan du bryta av med lite casino om du är sugen på det. Bli medlem hos Hajper idag för att ta emot det mycket trevliga välkomsterbjudandet som erbjuds till dig som ny spelare.

Många marknader bland oddsen hos Hajper

Hajper har sett till att ha ett brett utbud för att tillfredsställa alla typer av spelare. Därmed finns det odds på såväl Hundkapplöpning, Biljard och Futsal som på de riktigt stora sporterna. Som hos andra bookmakers ligger den största delen av spelutbudet bland fotbollens odds. Men också Tennis, Ishockey och Esport har många marknader på de flesta matcher.

Överst i oddsmenyn hittar du de mest populära alternativen för tillfället. Det finns också en flik som fått namnet “Dagens Höjdpunkter”. Här kan du hitta dagens mest intressanta matcher och evenemang. Sportsbooken förtjänar också beröm för den smidiga navigationen som gör det enkelt att hitta till föredragen match.

Spela från mobilen hos spelbolaget

Är du sugen på att oddsa från en mobil enhet är Hajper ett ypperligt alternativ. Du slipper nämligen vara begränsad till en dator utan kan istället lägga ett bet precis överallt. Det gör det betydligt smidigare att oddsa. Hos Hajper finns det en app tillgänglig som du kan ladda hem hos App Store och Google Play. Då får du tillgång till hela utbudet av odds och marknader från din smartphone eller surfplatta.

Om du inte vill ladda hem en app kan du istället spela direkt från din mobila webbläsare. Du loggar du in via mobilt BankID och därefter har du ditt saldo tillgängligt och kan placera odds på de matcher du önskar.

Svensk licens på plats

Precis som alla andra spelbolag här på SvenskBetting har Hajper svensk licens på plats. Den är utgiven av Spelinspektionen vilket betyder att du får en tryggare spelupplevelse när du spelar här. Licensen är given till Hajper Ltd som är koncernen bakom spelbolaget. Det innebär också att du kan njuta av en skattefria vinster om du skulle ha turen på din sida att vinna. Spela alltid hos en bettingsida med svensk licens för att få en trygg och säker spelupplevelse. Då slipper du oroa dig och framförallt får du behålla alla vinster för dig själv. Hajper har avgiftsfria uttag också vilket gör att du får behålla alla pengar själv.

Live betting och live stream

För att hamna närmare all action kan du välja att oddsa live. När du klickar dig in på spelsidan ser du alla matcher som är live eller som snart börjar. Du kan också klicka dig in på “live odds” för att hitta alla livematcher om du vill det. Många upplever mer spänning i live betting. Detta eftersom du spelar på pågående match och därmed får flytande odds i realtid. Därför kan vi varmt rekommendera live betting hos Hajper då deras utbud av live odds är riktigt bra.

Hajper har också live streaming till dig som är kund. Allt som behövs är att du har pengar på spelkontot eller har lagt ett bet det senaste dygnet. Då har du full tillgång till all live streaming. Det är flertalet ligor inom såväl fotboll, ishockey, basket och mycket mer som finns tillgängligt. Du kan också streama tennis dagligen. Om du oddsar live är det värt att titta på matchen du spelar på. Då kan du enklare se vad som händer och fatta beslut utifrån vad som sker i matchen snarare än enbart på statistik.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com