Snabbare – Sportsbetting i världsklass

Från att ha varit ett renodlat casino erbjuder numera Snabbare betting också. De har ett riktigt fint utbud av odds och marknader samt blixtsnabba uttag på bara några minuter. Nya kunder har också möjlighet att ta emot en välkomstbonus som ger en härlig start hos spelbolaget.

Vidare har Snabbare svensk licens med skattefria vinster, kundtjänst 24/7 och utmärkt live betting och live streaming. Därför kan vi på Svenskbetting med glädje rekommendera denna spelsida och i denna recension gräver vi djupare på vad det egentligen är som erbjuds hos spelbolaget.

Blixtsnabba uttag med Snabbare

En stor fördel med att spela hos Snabbare är att du aldrig behöver vänta på dina vinster. Spelbolaget går under kategorin Pay N Play Bettingsajt vilket innebär att det är Trustly eller Swish som gäller för transaktioner hos bettingsidan. Därmed är allt som behövs din E-legitimation och du kommer att få ut dina vinster på nolltid.

Eftersom Snabbare också har svensk licens på plats får du skattefria vinster. Spelbolaget har i tillägg avgiftsfria uttag vilket gör att du får behålla alla dina vinster helt själv vilket är skönt. De snabba uttagen är en av många fördelar med att välja Snabbare.

Bra utbud av odds och marknader

Den svenska bettingsidan har ett stabilt utbud av odds och marknader tillgängligt. Överst har de samlat de mest populära ligorna och turneringarna för att du enkelt ska hitta till de mest uppskattade evenemangen av andra spelare. Men om du scrollar ner lite märker du snabbt att det också finns ett djup i antalet odds hos Snabbare. Du hittar mängder av sporter.

Stort utbud är det av fotboll men det är bara en bråkdel av allt som erbjuds. Tennis, basket, amerikansk fotboll, ishockey och E-sport är också populära alternativ. Därmed kan du få en stor variation om du så önskar. Antalet odds och marknader håller definitivt en hög nivå hos Snabbare betting.

Live betting och live streaming hos Snabbare

För att få mer spänning bland oddsen är live betting vägen att gå. Då spelar du på en match som är igång och får således flytande odds i realtid. Det är något som ger mer action och hos Snabbare finns det bra möjligheter för live betting. Direkt när du klickat dig in på startsidan för odds och betting kommer pågående matcher visas för dig.

Snabbare har också live streaming i sitt utbud. Det innebär att du kan titta på massor av sport i världsklass. Exempelvis erbjuder de live stream på Bundesliga, Championship och högta belgiska divisionen. Det finns också möjlighet att se ATP-tennis, spansk basket och mycket annat. Att ett spelbolag har live stream tycker vi ger en bättre helhet. Framförallt till dig som oddsar live eftersom du kan titta på matcherna du spelar på.

Kundtjänst 24/7 och mobila odds

Har du frågor eller funderingar finns kundtjänsten alltid nära till hands. Först kan det dock vara smart att spana in FAQ med svaren på de vanligaste frågorna. Sannolikheten är stor att du hittar svaret på din fråga där. Men skulle du inte göra det finns de kundtjänst tillgänglig dygnet runt via mail och live chatt. Vi rekommenderar definitivt live chatten eftersom du då får hjälp på direkten. Framförallt är det mest effektivt om du har brådskande ärenden.

Vill du lägga dina odds i mobilen går det också utmärkt hos Snabbare. Visserligen finns det ännu ingen app att ladda hem. Men det är av mindre betydelse när du kan lägga odds direkt i din mobila webbläsare. Hela utbudet av odds och marknader är tillgängligt från Chrome, Safari och Firefox via din smartphone eller surfplatta. Därmed slipper du vara begränsad till en dator för att spela.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting – speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com