5 / 5.0 1000 kr* Spela

Speedy Bet – 100 % upp till 1000 kr

  • Bra bettingbonus
  • Flera sporter
  • BankID

Hos Speedybet får du en spelupplevelse som du alltid kommer att tycka om. Detta då du inte behöver gå igenom någon krånglig process för registrering. Som namnet antyder är Speedybet ett snabbt spelbolag, och det är man på alla nivåer. När du ska testa Speedybet för första gången använder du bara ditt bankID för att verifiera din identitet. Sedan väljer du själv hur mycket du vill sätta in och om du vill ha välkomstbonusen eller inte. När du ska ut dina vinster har du skattefria uttag på nolltid utan att du behöver ladda upp några dokument eller liknande. Istället verifierar du dig återigen via din E-legitimation och sedan är du redo för en spelupplevelse du sent ska glömma – helt fri från reklam, e-post och sms.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Välkomstbonus

Nya kunder till Speedybet blir belönade på absolut bästa sätt. När du blir kund hos online casinot för första gången har du möjlighet att ta del av en oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Det innebär att om du gör en insättning på 1000 kronor får du 2000 kronor att spela för. Utforska det enorma utbudet av sport och betting-möjligheter med hjälp av din välkomstbonus hos Speedybet. Använd din bonus till att betta på det du tycker är kul!

Odds och marknader

Det finns mängder av spännande marknader när du spelar hos Speedybet. Flest alternativ hittar du bland fotbollen som har mängder av divisioner och turneringar. Allt från Champions League och VM till lägre lokala divisioner som division 3 kan du njuta av när du bettar hos Speedybet. Förutom fotboll hittar du självklart flertalet andra sporter som ishockey, tennis, basket, eSport men också möjligheter till att betta på politiska val, musiktävlingar och andra specialspel som ligger tillgängligt för dig. Hos Speedybet väntar alltid ett brett och varierat utbud av odds, marknader och annat spännande i sportens värld.   

Live betting

Att betta live är till för den som söker ännu mera action. Då spelar du på pågående match och kan således få högre odds och fler tillfälliga marknader. Live betting är något allt fler sysslar med och utvecklingen verkar aldrig vilja ta slut. Som kund hos Speedybet kan du ta del av live betting av världsklass. Spelbolaget har gjort det enkelt för dig genom att samla alla pågående matcher på startsidan när du kliver in i sportsbooken. På så sätt får du en full överblick över allt som pågår just nu och övriga matcher du kan följa inom den närmsta framtiden. Välj och vraka bland dina favoriter!

Summering

Speedybet är ett supersnabbt spelbolag där du slipper processen med krånglig registrering. Istället använder du dig av bankID när du öppnat ditt spelkonto och efter din insättning är du redo att köra igång. Nya kunder erbjuds en välkomstbonus på 200% upp till 2000 kronor. Ta emot den för att utforska den fantastiska sportsbook som Speedybet har för sina kunder. Betta live eller inför match, alltid till höga odds, och när du sedan vill ta ut dina vinster tar det bara några minuter. Prova ett modernt spelbolag! Prova Speedybet!