Burnley vs Manchester United – Premier League

En svår uppgift för Manchester United väntar när man ska möta årets överraskning i Premier League Burnley målpå bortaplan. Burnley har gjort en väldigt bra säsong och ligger inför helgens omgång på en sjunde plats i ligan. Formen har tyvärr för Burnleys del sviktat en del på slutet och United får ses som stora favoriter inför lördagens möte.

Hämta din bonus på 100% upp till 1000 kronor hos Nordicbet

Hemmalaget Burnley

Burnley har varit årets största överraskning i Premier League och det var inte många som trodde att laget skulle hota topp 6. Så var fallet länge men den senaste tiden har man inte lyckats alls med resultaten. Burnley har inte en seger på de sju senaste matcherna men i senaste mötet mot United fick man med sig kryss. Nu väntar dessutom hemmaplan och fansen på Turf Moor kommer göra sitt för att hjälpa laget till poäng mot Englands giganter.

Bortalaget Manchester United

Mourinho har tidigare vunnit ligan, i samtliga klubbar han haft ansvaret över, under sin andra säsong. Ingenting talar för att den sviten håller i sig när grannen City gått som tåget i ligan. Nu blev det visserligen förlust senast mot Liverpool men avståndet är fortfarande för stort för att United ska kunna hota ordentligt. Oavsett vilket är tre poäng borta mot Burnley ett måste för Mourinho. Tre poäng bakom i tabellen jagar Liverpool och Klopps mannar har enormt självförtroende efter segern mot City senast.

Så här tänker vi:

United kommer gå för segern och allt annat än tre poäng med sig hem från Turf Moor vore en jättesensation. Mourinho kommer formera det absolut starkaste laget eftersom nästa vecka innebär spel i FA-cupen och möjlighet till att vila spelare inför matchen mot Tottenham den 31 januari. Vi tror därför att United vinner till oddset 1,60 hos Nordicbet.

Vårt speltips: United besegrar Burnley till oddset 1,60 hos Nordicbet

Johan Eriksson – redaktör svenskbetting.com

Tagged With :