Frankrike vs Schweich – EM

Hemmalaget Frankrike

Frankrike vs SchweichFrankrike verkar inte vilja göra det lättare för sig under detta EM. Man dominerar spelet mot Rumänien men man orsakar en straff som Rumänien utnyttjar och matchen är just då oavgjord. Till slut kan Dimitri Payet skjuta in den avgörande bollen och man lyckas vinna.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Samma sak senast mot Albanien då man återigen doominerade spelet men Albaniens försvar höll och i andra halvlek spelade man ännu bättre men lyckades inte göra mål. Giroud var nära med sin nick i stolpen men det verkade inte som att han skulle lyckas avgöra denna dag.

Men det krävs igentligen bara ett bra försök för att vinna en match och det var det som hände i den 90de minuten då Adi Rami skickade iväg en krossboll till Antoine Griezmann som kunde avgöra matchen.

Bortalaget Schweich

Schweich har verkligen inte övertygat i den här turneringen ännu och man lyckades till slut vinna sin match mot Albanien med 1-0. Trots att man var en man mer under en lång period lyckades man inte hitta rytmen eller passningarna för att kunnde vinna matchen på ett enkelt sätt. Så dom ska vara glada att dom fick med alla 3 poängen i den matchen där Albanien verkligen spelade bra med en man mindre.

Mot Rumänien återigen mer av samma sak. Man missade mängder med chanser och kunde inte göra mål. Matchen slutade oavgjort och återigen ska nog Schweich vara glada att man i alla fall fick en poäng med sig.

Så här tänker vi

Vi tror att Frankrike sin vana trogen kommer att få svårt att göra enkla mål men att man trots det också sin vana trogen lyckas vinna och spelar Vinst för Frankrike till oddset 1.95 hos NordicBet

Vi spelar: Vinst för Frankrike hos NordiceBet