AC Milan vs Arsenal – Europa League

milan legendTungviktsmöte i Europa League väntar när italienska Milan får besök av brittiska Arsenal. Två lag som gett upp ligaspelet men där Milans form är betydligt bättre. Wengers sista chans att rädda säsongen är genon en seger i Europa League. Därför var det inte allt för glada miner när lotten drogs mot ett AC Milan i storförm. Första matchen av två ska avgöras på San Siro i Milano, innan returmöte väntar på Emirates i London.

Hämta din oddsbonus på 100% upp till 1000 kronor hos LeoVegas

Hemmalaget AC Milan:

Milan hade en fruktansvärd inledning på säsongen och valde att sparka sin tränare. In kom den gamle storspelaren Gattuso. Under den gamle spelarens ledning har Milan börjar prestera betydligt bättre. Milan har 6 raka matcher utan insläppt mål. Laget är i final i Italienska cupen och tog sig enkelt förbi sextondelsfinalen i Europa League. Vill den italienska klubben spela Champions League nästa år, är det genom Europa League man bör gå. Upp till fyran Lazio i Serie A skiljer nämligen hela åtta poäng.

Bortalaget Arsenal:

Det är mycket som talar för att det blir sista säsongen för Arsene Wenger. Ligan är reda borta, laget förlorade ligacupfinalen mot City och i FA-cupen blev det respass mot Nottingham Forrest. Lagets enda hopp till en titel är genom seger i Europa League. Det var vägen United tog till Champions League och vill Arsenal inte missa turneringen två år i rad, krävs det en seger i turneringen. Med det i åtanke var det nog inte många som skuttade av glädje när lotten drogs mot Milan.

Så här tänker vi:

Arsenal har på de sex senaste matcherna bara besegrat Östersund. I övriga matcher är det ideel förluster och det ser mörkt ut i vad som antas vara Wengers sista säsong. Vi tror italienarna är för starka på hemmaplan och spelar seger för Milan till oddset 2.0 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Milan besegrar Arsenal till oddset 2.0 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com