AC Milan vs Carpi

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-21.milan-player-mario-balotelli-hd-1080p

Det forna storlaget Milan har inte visat god form sedan urminnes tider. Trots en relativt bra spelartrupp och några riktiga spetsspelare, har man fortsatt svårt att övertyga i ligan. Vart är klubben påväg, egentligen?

Spela hos 10Bet och få 50% på din första insättning upp till 2000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Milan ser ut att mönstra en bra elva i hemmamatchen mot Carpi. Kucka kommer inte till start pga avstängning. Också frågetecken kring Adrianos medverkan i matchen.

Speltips

Milans säsong har varit under all kritik och klubbens ledning får nog ta sig en rejäl funderare vad man egentligen vill i framtiden och hur fansen och andra fotbollssupportrar ska uppfatta varumärket Milan. Det var bättre på Zlatans tid, minst sagt! Milan vann med 1-0 mot Sampa senast. Innan dess har det varit snålt med poängskörden, men då ska man också räkna in att de bla har mött Juve.

Carpis form har sett relativt god ut det senaste, utifrån lagets förutsättningar. De ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och har med andra ord fortfarande mycket att spela för innan ligasäsongen är över. Men nej, deras motivation kommer inte att slå Milans fördel av hemmaplan, och sen ska Milan vara flera klasser bättre spelmässigt än lilla Carpi. Mitt spel i den här matchen hamnar på Milan som vinnare och -1 i hcp till oddset 1, 82 hos 10Bet. Milan måste alltså vinna med två mål eller fler. Insatsen tillbaka vid uddamålsseger för dem. Skynda att fynda, jag tror att det här oddset kommer att sänkas med all säkerhet. Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: Milan att vinna och börja med -1 hcp.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar