AC Milan vs Carpi

Italien, Serie A. Spelstopp 20:45, 2016-04-21.milan-player-mario-balotelli-hd-1080p

Det forna storlaget Milan har inte visat god form sedan urminnes tider. Trots en relativt bra spelartrupp och några riktiga spetsspelare, har man fortsatt svårt att övertyga i ligan. Vart är klubben påväg, egentligen?

Spela hos 10Bet och få 50% på din första insättning upp till 2000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Milan ser ut att mönstra en bra elva i hemmamatchen mot Carpi. Kucka kommer inte till start pga avstängning. Också frågetecken kring Adrianos medverkan i matchen.

Speltips

Milans säsong har varit under all kritik och klubbens ledning får nog ta sig en rejäl funderare vad man egentligen vill i framtiden och hur fansen och andra fotbollssupportrar ska uppfatta varumärket Milan. Det var bättre på Zlatans tid, minst sagt! Milan vann med 1-0 mot Sampa senast. Innan dess har det varit snålt med poängskörden, men då ska man också räkna in att de bla har mött Juve.

Carpis form har sett relativt god ut det senaste, utifrån lagets förutsättningar. De ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och har med andra ord fortfarande mycket att spela för innan ligasäsongen är över. Men nej, deras motivation kommer inte att slå Milans fördel av hemmaplan, och sen ska Milan vara flera klasser bättre spelmässigt än lilla Carpi. Mitt spel i den här matchen hamnar på Milan som vinnare och -1 i hcp till oddset 1, 82 hos 10Bet. Milan måste alltså vinna med två mål eller fler. Insatsen tillbaka vid uddamålsseger för dem. Skynda att fynda, jag tror att det här oddset kommer att sänkas med all säkerhet. Lycka till vid rygg!

Jag spelar på: Milan att vinna och börja med -1 hcp.

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com