AC Milan vs Real Betis – Vänskapsmatch

Hemmalaget AC Milan

Den här matchen kommer att spelas i Sicilien som visserligen är i Italien men rent tekniskt har inget lag hemmafördel. Det känns som om AC Milan har en stor fördel om man jämför dessa två lag då Milan har spenderat stora summor på nya spelare under sommaren och att de också har spelat ett flertal matcher redan. Detta gör att hela laget bör vara nära en bra formtopp jämfört med sina spanska gäster.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

AC Milan kommer att ställe ett slagkraftigt lag på plan inför sina preparationer mot Europe League-motståndet som närmar sig.

Bortalaget Real Betis

Real Betis har fått en ny tränare i Quiqe Setien som närmast kommer från Las Palmas. Han har utlovat en mer attraktiv anfallsfotboll till en klubb som har varit svältfödd på underhållande fotboll de senaste åren. Sen om han med det material som han har till sitt förfogande håller för den sortens taktik eller om Quiqe Setien själv håller för en klubb som Real Betis återstår att se. De brukar husera runt de nedre regionerna i La Liga år ut och år in. De har också förlorat sina två stjärnor där en har åkt till Kina och Dani Ceballos har anslutit till Real Madrid.

Så här tänker vi

I den här matchen skall det bara finnas ett lag och det är AC Milan. Normalt sett försöker vi hitta höga odds med mycket spelvärde men här rånar vi spelbolaget istället och spelar AC Milan för vinst till oddset 1.60 hos Unibet

Vårt speltips: AC Milan för vinst hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar