AC Milan vs Shkendija – Europe League

Hemmalaget AC Milan

AC Milan gör stora försök i år att nå toppen i Serie A igen och de har spenderat stora pengar under sommaren för att markant förstärka sitt lag. De har köpt in den defensiva kvartetten Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Andrea Cont samt Leonardo Bonucci för den totala summan av 1 miljard kronor och till dessa herrar har de också köpt in den unge anfallaren Andre Silva samt bollfördelaren Hakan Calhanoglu för ytterligare 700 miljoner kronor.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det kommer ta de nya spelarna några matcher att komma in i laget och i det spel AC Milan vill spela. Men nu är laget riktigt slagkraftigt för att kunna ta sig långt i Europa League och även i Serie A.

Bortalaget Shkendija

Shkendija har ingen större erfarenhet av spel i Europa League. Första gången laget från Makedonien kvalade in till Europa League var säsongen 11/12 och även om de har blivit allt bättre under åren återstår det för dem att ta sig vidare från kvalspelet. Förra året åkte dem på stortorsk med 6-1 när de mötte Gent i kvalspelet och de kommer nu att få en ännu svårare motståndare när giganterna från Serie A möter dem. På bortaplan har dem spelat sämre än på sin hemmaplan.

Så här tänker vi

Italienska AC Milan skall vara en storlek för stora för Shkendija och vi tror inte att AC Milan får några problem mot dem. Vi har valt att spela AC Milan för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Mybet

Vårt speltips: AC Milan för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com