AC Milan vs Shkendija – Europe League

Hemmalaget AC Milan

AC Milan gör stora försök i år att nå toppen i Serie A igen och de har spenderat stora pengar under sommaren för att markant förstärka sitt lag. De har köpt in den defensiva kvartetten Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Andrea Cont samt Leonardo Bonucci för den totala summan av 1 miljard kronor och till dessa herrar har de också köpt in den unge anfallaren Andre Silva samt bollfördelaren Hakan Calhanoglu för ytterligare 700 miljoner kronor.

Spela hos Mybet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Det kommer ta de nya spelarna några matcher att komma in i laget och i det spel AC Milan vill spela. Men nu är laget riktigt slagkraftigt för att kunna ta sig långt i Europa League och även i Serie A.

Bortalaget Shkendija

Shkendija har ingen större erfarenhet av spel i Europa League. Första gången laget från Makedonien kvalade in till Europa League var säsongen 11/12 och även om de har blivit allt bättre under åren återstår det för dem att ta sig vidare från kvalspelet. Förra året åkte dem på stortorsk med 6-1 när de mötte Gent i kvalspelet och de kommer nu att få en ännu svårare motståndare när giganterna från Serie A möter dem. På bortaplan har dem spelat sämre än på sin hemmaplan.

Så här tänker vi

Italienska AC Milan skall vara en storlek för stora för Shkendija och vi tror inte att AC Milan får några problem mot dem. Vi har valt att spela AC Milan för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Mybet

Vårt speltips: AC Milan för vinst och över 2.5 mål till oddset 1.85 hos Mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar