AC Milan vs Torino – Speltips Serie A

AC AC Milan speltips Torino Serie AMilan är i rejäl kris efter förlusten i helgens Milano-derby. Förlusten innebar den fjärde raka förlusten och laget har nu sju matcher utan seger samtidigt som de åkt ur den Italienska Cupen. Det gör att laget hamnat utanför topp 4 i Serie A och just nu ligger sexa. De ställs nu mot Torino som ligger sjua i tabellen och skulle verkligen behöva poäng för att ta sig upp i på CL-plats igen. Klarar de detta?

Datum: 10 februari
Avspark: 20:45
Arena: San Siro (Milano)
Domare: G Ayroldi (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AC Milan hoppas vända den negativa trenden

Den regerande mästaren AC Milan hade hoppats försvara sin titel men det kommer de inte göra. Istället får de sikta in sig på att återigen hamna på topp 4. Det är bara två poäng upp till tredje platsen så det finns fortfarande hopp. Men de måste börja vinna då formen efter VM 2022 varit horribel. Ingen seger på sju matcher och tre raka förluster i Serie A gör ingen lycklig.

Torino går starkt

Torino är bäst i Turin efter att Juventus tappat 15 poäng. Nu återstår det att se om de kan ta ytterligare kliv. Laget har överraskat och ligger och lurar på en sjunde plats. Kan de hitta rätt och ta ytterligare en seger mot AC Milan? Laget har endast en förlust på de åtta senaste ligamatcherna och vann mot AC Milan i cupen den 12 januari.

Milan kommer rätt igen

Trots svag form tror vi att AC Milan kommer att vända den negativa trenden. De har ett bättre lag än vad resultaten under 2023 visar. Oddsen inom svensk betting visar också att Milan tar hem detta. Därför spelar vi AC Milan som vinnare till oddset 1,75 hos Expekt.

Vårt speltips: AC Milan vinner mot Torino till oddset 1,75 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Serie A

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller