Adelaide United vs Newcastle Jets – A-League Australien

kangaroo mäktigVi åker till andra sidan jordklotet för match i Australiensiska A-League mellan Adelaide United och Newcastle Jets. Matchen på Coopers Stadium förväntas locka publik när det är serietvåan Newcastle Jets som kommer på besök till mittenlaget Adelaide som vill behålla sin slutspelsplats. För Jets gäller det att ta poäng i jakten på första platsen i tabellen. Förvänta er en spännande match mellan två defensivt skickliga lag.

Hemmalaget Adelaide United:

Efter årskiftet har det sett ganska dystert ut för en den anrika klubben. Trots att laget bara tagit tre segrar på 10 försök, och har fyra raka matcher utan seger, ser slutspelsplatsen fortfarande ut att bli deras. Med Brisbane Roar bara två poäng bakom är en seger viktigt för United när det endast återstår 4 omgångar av serien. Ska man ta tre poäng i denna spännande drabbning? Formen säger att det inte blir fallet.

Bortalaget Newcastle Jets:

Till skillnad från hemmalaget är formen väldigt god hos Newcastle Jets. Laget som radat upp tre raka segrar har bara en förlust på de tio senaste matcherna. Jets är redan klara för slutspel men skulle nog gärna vilja ta hem seriesegern som Sydney FC innehar för tillfället. För att lyckas med det måste man förmodligen gå helt rent eftersom man i skrivande stund är fem poäng bakom serieledaren.

Så här tänker vi:

Formen hos Newcastle Jets är extremt god och laget jagar seriesegern. För Adelaide United står också mycket på spel då laget säkerligen vill delta i slutspelet. Vi tror dock att Jets är alldeles för starka och tar hem matchen komfortabelt. Spelvärdet känns oerhört högt på seger för bortalaget. Vi väljer att oddsa på vinst för Jets borta mot United till oddset 3,05 hos Redbet.

Vårt speltips: Newcastle Jets besegrar Adelaide United till oddset 3,05 hos Redbet.