Adelaide United vs Newcastle Jets – A-League Australien

kangaroo mäktigVi åker till andra sidan jordklotet för match i Australiensiska A-League mellan Adelaide United och Newcastle Jets. Matchen på Coopers Stadium förväntas locka publik när det är serietvåan Newcastle Jets som kommer på besök till mittenlaget Adelaide som vill behålla sin slutspelsplats. För Jets gäller det att ta poäng i jakten på första platsen i tabellen. Förvänta er en spännande match mellan två defensivt skickliga lag.

Hemmalaget Adelaide United:

Efter årskiftet har det sett ganska dystert ut för en den anrika klubben. Trots att laget bara tagit tre segrar på 10 försök, och har fyra raka matcher utan seger, ser slutspelsplatsen fortfarande ut att bli deras. Med Brisbane Roar bara två poäng bakom är en seger viktigt för United när det endast återstår 4 omgångar av serien. Ska man ta tre poäng i denna spännande drabbning? Formen säger att det inte blir fallet.

Bortalaget Newcastle Jets:

Till skillnad från hemmalaget är formen väldigt god hos Newcastle Jets. Laget som radat upp tre raka segrar har bara en förlust på de tio senaste matcherna. Jets är redan klara för slutspel men skulle nog gärna vilja ta hem seriesegern som Sydney FC innehar för tillfället. För att lyckas med det måste man förmodligen gå helt rent eftersom man i skrivande stund är fem poäng bakom serieledaren.

Så här tänker vi:

Formen hos Newcastle Jets är extremt god och laget jagar seriesegern. För Adelaide United står också mycket på spel då laget säkerligen vill delta i slutspelet. Vi tror dock att Jets är alldeles för starka och tar hem matchen komfortabelt. Spelvärdet känns oerhört högt på seger för bortalaget. Vi väljer att oddsa på vinst för Jets borta mot United till oddset 3,05 hos Redbet.

Vårt speltips: Newcastle Jets besegrar Adelaide United till oddset 3,05 hos Redbet.

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com