AFC Eskilstuna vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget AFC Eskilstuna

Detta är två lag i var sin ända av tabellen och med helt olika målsättningar med dagens match. AFC Eskilstuna ligger tvärsist och kan nog förvänta sig att bli nedflyttade efter en helt värdelös säsong för laget där de bara har lyckats vinna en match. Anfallsspelet har inte stämt och inte heller försvarsspelet och de har släppt in två bollar i snitt per match vilket också är sämst i hela ligan.

I 86% av sina matcher har de släppt in mål och det håller inte för spel i den högsta ligan. Kanske känner dem att de redan är kört och försöker hitta ett spel som skall fungera i andra divisionen.

Bortalaget Djurgården

Det går ganska bra för Djurgården och de ligger nu på en fjärdeplats och kämpar på i Europa League. Försvarsspelet övertyger inte på oss när de spelar mot bättre motstånd. Men målskyttet i år är det inget fel på utan de gör mål i 1.88% av sina matcher och med det är dem näst bäst i hela Allsvenskan. De kommer till matchen i tror om att kunna få med sig tre poäng men dem får inte glömma försvarsspelet för det.

Så här tänker vi

Djurgården är klara favoriter i dagens match men de har problem med att hålla rent bakåt vilket gör att vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com