AFC Eskilstuna vs Djurgården – Allsvenskan

Hemmalaget AFC Eskilstuna

Detta är två lag i var sin ända av tabellen och med helt olika målsättningar med dagens match. AFC Eskilstuna ligger tvärsist och kan nog förvänta sig att bli nedflyttade efter en helt värdelös säsong för laget där de bara har lyckats vinna en match. Anfallsspelet har inte stämt och inte heller försvarsspelet och de har släppt in två bollar i snitt per match vilket också är sämst i hela ligan.

I 86% av sina matcher har de släppt in mål och det håller inte för spel i den högsta ligan. Kanske känner dem att de redan är kört och försöker hitta ett spel som skall fungera i andra divisionen.

Bortalaget Djurgården

Det går ganska bra för Djurgården och de ligger nu på en fjärdeplats och kämpar på i Europa League. Försvarsspelet övertyger inte på oss när de spelar mot bättre motstånd. Men målskyttet i år är det inget fel på utan de gör mål i 1.88% av sina matcher och med det är dem näst bäst i hela Allsvenskan. De kommer till matchen i tror om att kunna få med sig tre poäng men dem får inte glömma försvarsspelet för det.

Så här tänker vi

Djurgården är klara favoriter i dagens match men de har problem med att hålla rent bakåt vilket gör att vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos Oddsautomaten

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Oddsautomaten

Lämna en kommentar