AIK Solna vs Sundsvall – Allsvenskan

AIK Toppen mot botten i fotbollsallsvenskans fredagmatch mellan AIK och Sundsval. På Friends Arena går matchen av stapeln och det är en spännande drabbning vi kan se fram emot. AIK är naturligtvis jättefavoriter med fördelen av hemmaplan och bör vinna om man ska bli den utmanaren om guldet laget hoppats på. Framförallt när MFF darrar ordentligt gäller det för AIK att prestera på absolut toppen. Håller AIK för favorittrycket eller ska Sirius skrälla till sig en poäng.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i risktfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget AIK:

AIK värvade friskt och bra i vinter och för första gången någonsin är AIK med i toppen under våren. I vanliga fall hade laget legat 10 poäng från tätstriden och fått hämta in under hösten men nu är AIK med på riktigt. Med den truppen man har finns det mycket som talar för att AIK faktiskt kan ta guldet i år. Värvningar som Enoch Kofi Adu och Bahoui sätter skräck hos motståndarna. Ska Norling lyckas i år måste man vinna klart mot Sirius. Förvänta er full fart framåt från Gnaget från avspark.

Bortalaget Sirius:

Det är dags för Uppsala-laget att åka till Sveriges huvudstad och matchen blir en av höjdpunterna på säsongen. Det är inte varje dag spelare från Sirius får spela på nationalarenan. Sirius har inlett ganska svagt och har 1 poäng ner till nedflyttning. Förra vårens form är som bortblåst och Uppsalaklubben får det tufft att hålla sig kvar. Ska man lyckas med detta måste poängen trilla in och hittills har det bara blivit en seger.

Så här tänker vi:

AIK har denna matchen i sin handske och lär inte ha några större problem att avfärda Sirus. Med Friends Arena och Black Army i ryggen är det egentligen inget som talar för Sirius om inte AIK underskattar spelarna. Vi väljer därför att spela seger för AIK till oddset 1,42 hos Nordicbet.

Vårt speltips: AIK besegrar Sirius till oddset 1,42 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com