AIK Solna vs Sundsvall – Allsvenskan

AIK Toppen mot botten i fotbollsallsvenskans fredagmatch mellan AIK och Sundsval. På Friends Arena går matchen av stapeln och det är en spännande drabbning vi kan se fram emot. AIK är naturligtvis jättefavoriter med fördelen av hemmaplan och bör vinna om man ska bli den utmanaren om guldet laget hoppats på. Framförallt när MFF darrar ordentligt gäller det för AIK att prestera på absolut toppen. Håller AIK för favorittrycket eller ska Sirius skrälla till sig en poäng.

Hämta din välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor i risktfritt spel hos Nordicbet

Hemmalaget AIK:

AIK värvade friskt och bra i vinter och för första gången någonsin är AIK med i toppen under våren. I vanliga fall hade laget legat 10 poäng från tätstriden och fått hämta in under hösten men nu är AIK med på riktigt. Med den truppen man har finns det mycket som talar för att AIK faktiskt kan ta guldet i år. Värvningar som Enoch Kofi Adu och Bahoui sätter skräck hos motståndarna. Ska Norling lyckas i år måste man vinna klart mot Sirius. Förvänta er full fart framåt från Gnaget från avspark.

Bortalaget Sirius:

Det är dags för Uppsala-laget att åka till Sveriges huvudstad och matchen blir en av höjdpunterna på säsongen. Det är inte varje dag spelare från Sirius får spela på nationalarenan. Sirius har inlett ganska svagt och har 1 poäng ner till nedflyttning. Förra vårens form är som bortblåst och Uppsalaklubben får det tufft att hålla sig kvar. Ska man lyckas med detta måste poängen trilla in och hittills har det bara blivit en seger.

Så här tänker vi:

AIK har denna matchen i sin handske och lär inte ha några större problem att avfärda Sirus. Med Friends Arena och Black Army i ryggen är det egentligen inget som talar för Sirius om inte AIK underskattar spelarna. Vi väljer därför att spela seger för AIK till oddset 1,42 hos Nordicbet.

Vårt speltips: AIK besegrar Sirius till oddset 1,42 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com