AIK vs Hammarby – Speltips Allsvenskan

EfteGnaget bajen speltips Allsvenskanr 0-3 mot AIK har det var krisrubriker kring storklubben. “Gnaget” stod för en horribel insats mot IFK Norrköping förra helgen och står på två förluster och noll poäng efter de två inledande omgångarna. Nu väntar ett Hammarby som inlett med seger hemma mot Degerfors och klar förlust borta mot BK Häcken. Räkna med mycket känslor när lagen gör upp på Sveriges nationalarena. Vem kommer att gå vinnande av den viktiga matchen i Allsvenskan. 

Datum: 16 april 2023
Avspark: 15:00
Arena: Friends Arena (Solna)
Domare: Glenn Nyberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan

AIK är i kris

AIK har inte haft en så dålig start på säsongen på många år i Allsvenskan. Förlusten borta mot Halmstad är en sak men hemma mot IFK Norrköping var det en direkt horribel insats. 0-3 hemma mot ett svagt IFK Norrköping vittnar en hel del om lagets prestation. Nu krävs det nästan ett bra resultat hemma mot “Bajen” för att det inte ska bli riktigt ramaskri.

Hammarby är knappa favoriter

Hammarby har blandat och gett under säsongsinledningen. Mot Degerfors vann de med 3-1 utan att övertyga. Därefter mötte de den regerande mästaren BK Häcken på bortaplan och föll med 1-3. Minnet från matchen kom att bli målvaktens enorma tavla som blivit viral. Har de vad som krävs för att studsa tillbaka. 

Vem vinner årets första Stockholmsderby?

Oavsett vem som förlorar Stockholmsderbyt kommer det vara krisrubriker. Men det är AIK som har pressen på sig. Trots den horribla inledningen är det AIK som är favoriter om vi tittar på oddsen hos svensk betting. Vi tror dock att det blir Bajen som vinner matchen och spelar gästerna som segrare till oddset 2,45 hos Expekt.      

Vårt speltips: Hammarby vinner borta mot AIK till oddset 2,45 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan