AIK vs Hammarby – Speltips Allsvenskan

Det är dags för ännu ett Stockholmsderby i Allsvenskan när Hammarby åker till nationalarenan för att möta AIK. Ett AIK som i veckan misslyckades med att kvalificera sig till ECL League efter totalt 0-4 mot ett ängagäng från Tjeckien. Hammarby hoppas kunna fortsätta den fina trenden som gjort att laget endast är två poäng bakom BK Häcken. Vem vinner den viktiga matchen?

Spela på matchen och Allsvenskan hos Casumo med en oddsbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK behöver vinna för att vara med i titelracet

För AIK måste det till en seger, annars är nog guldet borta. Skulle ”Gnaget” förlora ligger de sju poäng bakom Hammarby och kan ligga nio bakom BK Häcken. Det blir svårt att ta igen på tio omgångar. AIK van sin senaste match borta mot IFK Norrköping med 4-2 vilket var Henok Goitoms första match som tränare för klubben. Men i veckans Europakval gick det inget vidare då de förlorade returmötet mot Slovacko med 0-1 efter att tidigare förlorat med 0-3.

Hammarby kan fokusera på Allsvenskan

Det som gör att Hammarby kan vinna guldet är bland annat att de hittat formen i rättan tid samt också kan fokusera enbart på Allsvenskan. Formen är god med tre raka segrar mot Gif Sundsvall, IFK Göteborg och Degerfors. Nu är frågan om de kan ta tre poäng i derbyt. I så fall lever gulddrömmen i allra högsta grad.

Vem vinner den viktiga matchen?

Det kommer att bli ett spännande möte som det brukar i Stockholmsderbyn. Matchen känns oviss på förhand men Hammarby har bättre form och är favoriter enligt oddsen hos svensk betting. Men AIK är starka på hemmaplan och ”Bajen” brukar inte gilla att spela på gräs allt för mycket. Och senast Hammarby vann ett derby på Friends var år 2017. Vi tror det blir jämnt och att matchen slutar oavgjort. Därför spelar vi X till oddset 3,70 hos Casumo.

Vårt speltips: Stockholmsderbyt mellan AIK och Hammarby slutar oavgjort till oddset 3,70 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Spela på matchen och Allsvenskan hos Casumo med en oddsbonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller