AIK vs IF Elfsborg – Speltips Allsvenskan

AIK vs IF Elfsborg - Speltips AllsvenskanAIK hoppas kunna bryta den horribla trend som gör att laget ligger näst sist och inte har vunnit en match i Allsvenskan på åtta försök. Faktum är att “Gnaget” endast vunnit en match under de första elva matcherna och det var i derbyt mot Hammarby. Nu återstår det att se om trenden kan brytas mot IF Elfsborg som inlett säsongen starkt och utmanar i den absoluta toppen. Vem vinner matchen på Friends Arena? Tittar vi på oddsen hos svensk betting blir det en jämn tillställning.

Datum: 11 juni 2023
Avspark: 15:00
Arena: Friends Arena (Solna)

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

AIK måste börja vinna

Att det skulle bli tufft för AIK med alla tunga spelartapp hade många trott. Men att det skulle vara så här tufft kunde nog ingen ana. Victor Fisher och John Guidetti skulle leda detta lag framåt men har knappt spelat något under den första tredjedelen av säsongen. Nu återstår det att se om AIK kan vinna mot IF Elfsborg som imponerat stort.

IF Elfsborg siktar på guld

Tillsammans med Malmö FF är det IF Elfsborg som haft högst poängskörd under säsongsinledningen. De har verkligen imponerat med effektiv fotboll och många poäng. Efter åtta raka segrar fick de visserligen bara 1-1 hemma mot Djurgårdens IF men det ser ändå ljust ut för de gulsvarta. Tre poäng mot nästjumbon ska ett lag som utmanar om guld klara av men samtidigt är det ett desperat AIK som väntar, ett lag som gör allt för att ta tre poäng.

Vem vinner matchen på Friends Arena?

Elfsborg är som väntar favoriter och AIK har visat ett spel som inte är värdigt klubben. 1-1 mot Kalmar FF senast var ett fall framåt men samtidigt har det bara blivit en seger på elva matcher i Allsvenskan vilket inte imponerar. Vi tror att det kommer att bli en tät och målsnål tillställning där lagen får dela på poängen. Vi spelar oavgjort till oddset 3,30 hos Mr Green.

Vårt speltips: Matchen mellan AIK och IF Elfsborg slutar oavgjort till oddset 3,30 hos Mr Green. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Allsvenskan hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller