AIK vs Panathinaikos – Europe League

Hemmalaget AIK

AIK vs PanathinaikosAIK som har en näst intill intakt trupp från förra året spelar en bra, stabil och anfallsglad fotboll i Allsvenskan. Utanför Sverige har AIK det lite svårare historiskt och också så i den här matchserien mot Panathinaikos.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

En spelare har tillkommit och det är Rickson Mansiamina och en spelare har sålts nämligen Carlos Strandberg som såldes till CSKA Moskva. AIK’s form är bra då man inför förra veckan inte hade förlorat på 12 matcher och det är ett starks resultat. Man hade 7 vunna och 5 oavgjorda och tar man också in Europa matcherna så vann man 4 matcher av 4 möjliga.

Bortalaget Panathinaikos

Även Panathinaikos spelar bra sin inhemska liga som man brukar göra år ut och år in. Panathinaikos hoppas och tror dom kan få till samma resultat som man fick i förra veckan mot AIK.

Ny i laget är Abdul Ajagun men han gick direkt på lån till Roda JC på grund av krångel med arbetsvisum. Panathinaikos har sålt 1 försvare, 2 mittfältare och en anfallare den här sommaren.

Så här tänker vi

Förmodligen kommer AIK att ösa på men om det räcker mot Panathinaikos som är ett riktigt bra lag är svår att säga. Men båda lagen kommer få sina målchanser och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com