AIK vs Panathinaikos – Europe League

Hemmalaget AIK

AIK vs PanathinaikosAIK som har en näst intill intakt trupp från förra året spelar en bra, stabil och anfallsglad fotboll i Allsvenskan. Utanför Sverige har AIK det lite svårare historiskt och också så i den här matchserien mot Panathinaikos.

Spela hos betsson och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

En spelare har tillkommit och det är Rickson Mansiamina och en spelare har sålts nämligen Carlos Strandberg som såldes till CSKA Moskva. AIK’s form är bra då man inför förra veckan inte hade förlorat på 12 matcher och det är ett starks resultat. Man hade 7 vunna och 5 oavgjorda och tar man också in Europa matcherna så vann man 4 matcher av 4 möjliga.

Bortalaget Panathinaikos

Även Panathinaikos spelar bra sin inhemska liga som man brukar göra år ut och år in. Panathinaikos hoppas och tror dom kan få till samma resultat som man fick i förra veckan mot AIK.

Ny i laget är Abdul Ajagun men han gick direkt på lån till Roda JC på grund av krångel med arbetsvisum. Panathinaikos har sålt 1 försvare, 2 mittfältare och en anfallare den här sommaren.

Så här tänker vi

Förmodligen kommer AIK att ösa på men om det räcker mot Panathinaikos som är ett riktigt bra lag är svår att säga. Men båda lagen kommer få sina målchanser och vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.90 hos betsson

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos betsson

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar