Ajax vs FC Utrecht

Holland, Eredivisie. Spelstopp: 12:30, 2016-04-17.ajax

Tidig match i Holland. Ajax tar emot Utrecht på Amsterdam Arena. Ajaxs segertåg rullar på uppe i toppen, med rasande fart mot ligaguldet dessutom. Utrecht är ett lag som krigar för att nå Europaspel nästa säsong och ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Ajax har just nu hög moral i laget och är i en bra dagsform. En oavgjord och resten vinster på de sex senaste imponerar stort! Laget som enhet mår just nu väldigt bra och varje match är viktig om de ska lyckas hålla avstånd till PSV som ligger på andraplats. Utrecht har också sett mycket bra ut de senaste omgångarna och gör framförallt mycket mål framåt.

Speltips

Båda lagen gillar att bjuda upp till dans och spela rolig offensiv fotboll. Ajax kommer nog tillslut ro den här matchen i hamn. Matchen kommer förmodligen svänga fram och tillbaka med chanser åt båda hållen. Jag tror att Ajax kommer vinna matchen, med tanke på tabelläge och de är också numret större än Utrecht. Jag förväntar mig en svängig och målrik match. Mitt spel blir därför hemmavinst för Ajax + över 2,5 mål i matchen. Spelet hittar du hos Betsson till 2.0 i odds. 2-1, 3-1 till Ajax, kanske? Till dubbla degen så är det taget. Tack och bock!

Jag spelar: hemmavinst + över 2,5  mål i matchen

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com