Ajax vs FC Utrecht

Holland, Eredivisie. Spelstopp: 12:30, 2016-04-17.ajax

Tidig match i Holland. Ajax tar emot Utrecht på Amsterdam Arena. Ajaxs segertåg rullar på uppe i toppen, med rasande fart mot ligaguldet dessutom. Utrecht är ett lag som krigar för att nå Europaspel nästa säsong och ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen.

Spela hos Betsson och dubbla din insättning upp till 1000 kr. Klicka här!

Läget i lagen

Ajax har just nu hög moral i laget och är i en bra dagsform. En oavgjord och resten vinster på de sex senaste imponerar stort! Laget som enhet mår just nu väldigt bra och varje match är viktig om de ska lyckas hålla avstånd till PSV som ligger på andraplats. Utrecht har också sett mycket bra ut de senaste omgångarna och gör framförallt mycket mål framåt.

Speltips

Båda lagen gillar att bjuda upp till dans och spela rolig offensiv fotboll. Ajax kommer nog tillslut ro den här matchen i hamn. Matchen kommer förmodligen svänga fram och tillbaka med chanser åt båda hållen. Jag tror att Ajax kommer vinna matchen, med tanke på tabelläge och de är också numret större än Utrecht. Jag förväntar mig en svängig och målrik match. Mitt spel blir därför hemmavinst för Ajax + över 2,5 mål i matchen. Spelet hittar du hos Betsson till 2.0 i odds. 2-1, 3-1 till Ajax, kanske? Till dubbla degen så är det taget. Tack och bock!

Jag spelar: hemmavinst + över 2,5  mål i matchen

Viktor Jakobsson – Redaktör på SvenskBetting.com

Lämna en kommentar