Alaves vs Malaga – La Liga

Hemmalaget Alaves

Vare sig Alaves eller Malaga var under strecket för nedflyttning förra året men nu inför årets sista match så är båda lagen inblandade i nedflyttningsstriden. Efter att ha tagit sig en ny tränare i Abelardo så har Alaves tagit några poäng. Men 75% förluster framför sina hemmafans är allt annat än bra. I princip allt det som gjorde laget till en farlig motståndare förra säsongen ser ut att ha övergivit dem i år.

Förklaringen kan ligga i att några spelare har lämnat och medan resten är en ledarfråga där svaga värvningar är det mest troliga svaret. Defensiven har inte heller fungerat och troligen kommer inte Abelardo ändra på något eftersom han föredrar offensiv fotboll.

Bortalaget Malaga

Malaga gynnas av Alaves svaga defensiv och de har sett lite bättre ut de senaste veckorna. En rejäl smäll kom dock på hemmaplan när de möte Real Betis och förlorade med 2-0 på hemmaplan.

De har gjort minst två mål i deras två senaste matcher på bortaplan och det var inga enkla matcher då de mötte Real Madrid och Real Sociedad. De kan nog rida på den framgång de hade i de matcherna och bjuda på bra motstånd idag.

Så här tänker vi

Malaga har som vi har skrivit ovan börjat producera rejält med mål. Med tanke på att Alaves inte har den bästa defensiven gör att vi väljer att spela Malaga Över 1.5 mål till oddset 3.70 hos Redbet

Vårt speltips: Malaga Över 1.5 mål till oddset 3.70 hos Redbet

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com