Albanien vs Spanien – Fotboll, VM kval

Hemmalaget Albanien

albanien-vs-spanienAlbanien är ett litet land och man har inte haft det lätt i internationella sammanhang och det motstånd man får. Men trots det så gör man det bra när man väl kvalificerar sig. När man mötte Frankrike spelade man jämt under en längre tid innan Frankrike till slut kunde vinna och mot Schweiz spelade det Albanska försvaret så bra att Schweiz bara kunde vinna med 1 mål. Sen mot Rumänien tog man landets första seger och man vann med 1-0.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har fått mer självförtroende efter EM och man spelar alltmer bättre, detta kan bli ett jobbigt land att möta i framtiden för alla andra lag. Efter EM så har man spelat mot Marocko och den matchen slutade oavgjort och också det är en framgång för ett litet land. Efter den matchen har man vunnit två matcher i VM kvalet och efter två matchers spel leder man hela Grupp G före länder som Spanien och Italien.

Bortalaget Spanien

I Spanien är man besvikna efter EM i Frankrike. Det gick inte som man hade tänkt. Utan istället åkte man ut ganska tidigt och gamle tränare Del Bosque  lämnade laget och Julen Lopetegui har tagit över som tränare över Spanien.

Så här tänker vi

Vi tror att Spanien normal sett vinner en match mot Albanien men vi spelar Vinst eller Oavgjort Albanien till oddset 2.20 hos mybet

Vi spelar: 1X hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com