Albanien vs Spanien – Fotboll, VM kval

Hemmalaget Albanien

albanien-vs-spanienAlbanien är ett litet land och man har inte haft det lätt i internationella sammanhang och det motstånd man får. Men trots det så gör man det bra när man väl kvalificerar sig. När man mötte Frankrike spelade man jämt under en längre tid innan Frankrike till slut kunde vinna och mot Schweiz spelade det Albanska försvaret så bra att Schweiz bara kunde vinna med 1 mål. Sen mot Rumänien tog man landets första seger och man vann med 1-0.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Man har fått mer självförtroende efter EM och man spelar alltmer bättre, detta kan bli ett jobbigt land att möta i framtiden för alla andra lag. Efter EM så har man spelat mot Marocko och den matchen slutade oavgjort och också det är en framgång för ett litet land. Efter den matchen har man vunnit två matcher i VM kvalet och efter två matchers spel leder man hela Grupp G före länder som Spanien och Italien.

Bortalaget Spanien

I Spanien är man besvikna efter EM i Frankrike. Det gick inte som man hade tänkt. Utan istället åkte man ut ganska tidigt och gamle tränare Del Bosque  lämnade laget och Julen Lopetegui har tagit över som tränare över Spanien.

Så här tänker vi

Vi tror att Spanien normal sett vinner en match mot Albanien men vi spelar Vinst eller Oavgjort Albanien till oddset 2.20 hos mybet

Vi spelar: 1X hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

 

Lämna en kommentar