Albanien vs Ukraina – Vänskapsmatch

Albanien vs UkrainaAlbanien laddar upp för deras första spel i de stora turneringarna och spelar en vänskapsmatch mot Ukraina idag. Detta är en historisk händelse och på lördag den 11de Juni ställer dom upp mot Schweiz för EM spel, eftersom dom trots alla odds kvalificerade sig dit.

Spela hos Unibet och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dom spelade bättre än Danmark, Serbien och Armenien i kvalificeringsspelet och slutade 2a i sin grupp med 14 poäng från 8 matcher. Det var 2 poäng mer än 3de placerade Danmark men 7 poäng bakom segrande Portugal. Och vad som än händer i Frankrike så måste detta anses som en enorm framgång för laget. Men dom kommer att försöka spela bra och nå så långt dom kan ändå. De slog Qatar med 3-1 i en vänskapsmatch i Söndags och har vunnit 3 matcher, 1 oavgjord och en förlust match de senaste 5 matcherna.

Ukraina får ingen lätt start på sitt EM genom att i första matchen ställas mot Tyskland. Men dom är i bra form genom att ha vunnit 4 matcher och en oavgjord i deras senaste 5 matcher. Dom har vunnit 8 matcher av totalt 11 matcher och bara förlorat 1. De kommer dock att behöva vara som bäst eftersom de spelar mot Tyskland, Poland och Nord-Irland. I den här matchen tror vi på två starka lag och ett oavgjort spel till oddset 6.50 hos Unibet.

Vi spelar: X, oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com