Albanien vs Ukraina – Vänskapsmatch

Albanien vs UkrainaAlbanien laddar upp för deras första spel i de stora turneringarna och spelar en vänskapsmatch mot Ukraina idag. Detta är en historisk händelse och på lördag den 11de Juni ställer dom upp mot Schweiz för EM spel, eftersom dom trots alla odds kvalificerade sig dit.

Spela hos Unibet och får otroliga 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Dom spelade bättre än Danmark, Serbien och Armenien i kvalificeringsspelet och slutade 2a i sin grupp med 14 poäng från 8 matcher. Det var 2 poäng mer än 3de placerade Danmark men 7 poäng bakom segrande Portugal. Och vad som än händer i Frankrike så måste detta anses som en enorm framgång för laget. Men dom kommer att försöka spela bra och nå så långt dom kan ändå. De slog Qatar med 3-1 i en vänskapsmatch i Söndags och har vunnit 3 matcher, 1 oavgjord och en förlust match de senaste 5 matcherna.

Ukraina får ingen lätt start på sitt EM genom att i första matchen ställas mot Tyskland. Men dom är i bra form genom att ha vunnit 4 matcher och en oavgjord i deras senaste 5 matcher. Dom har vunnit 8 matcher av totalt 11 matcher och bara förlorat 1. De kommer dock att behöva vara som bäst eftersom de spelar mot Tyskland, Poland och Nord-Irland. I den här matchen tror vi på två starka lag och ett oavgjort spel till oddset 6.50 hos Unibet.

Vi spelar: X, oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar