Alexander Isak målskytt mot Färöarna – EM-kval

Sverige är klara för EM och det ser därför ut att bli en intressant svensk elva mot Färöarna. Janne Andersson har under sin tid som svensk ansvarig tagit Sverige till två raka mästerskap. Det som är än mer imponerande är att han föryngrat truppen och utvecklat spelet. När EM-biljetten är säkrad lär de unga spelarna få chansen och vi ser fram emot att se Mattias Svanberg, Alexander Isak och Dejan Kulusevski från start. Tre spelare som spelar på hög nivå i Serie A och La Liga

Hämta din välkomstbonus på 5000 kronor hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sverige

Efter en av de bättre svenska halvlekarna på länge såg Sverige till att säkra EM-biljetten. Nu spelar laget därför helt utan press mot ett Färöarna. Janne Andersson har inför matchen sagt att elvan kommer se helt annorlunda ut än mot Rumänien. Därför tror vi på en ung elva, framförallt med tanke på sjukt intressanta talanger svensk fotboll har som kommer underifrån. Vi tror bland annat att de tre vi nämnde ovan kommer få starta och framförallt ska det bli kul att se Alexander Isak under 90 minuter.

Bortalaget Färöarna

Avsågade Färöarna kan endast hoppas att de får behålla platsen som nästjumbo. Tack vare bortamål mot Malta lär man klara det om inte malteserna skrällar borta mot Norge. Trots att Sverige lär ställa upp med en ung elva kan vi utgå från att Färöarna inte kommer kunna sätta till så mycket. De har helt enkelt inte kvalitén att kunna hota Janne Anderssons mannar på bortaplan under 90 minuter.

Så här tänker vi

Efter att Berg och Quaison imponerat stort mot Färöarna lär Alexander Isak vilja visa vad han går för mot ett svagare motstånd. På hans gamla hemmaarena Friends kommer han lyftas fram av publiken. Framförallt med tanke på de tråkigheter som skedde i Rumänien. Vi tror att en motiverad Isak gör mål på Färöarna och spelar därför Alexander Isak som målskytt till oddset 1,49 hos Mr Green.

Vårt speltips: Alexander Isak gör mål och spelar därför honom som målskytt till oddset 1,49.

Team Svenskbetting