Alexander Isak målskytt mot Färöarna – EM-kval

Sverige är klara för EM och det ser därför ut att bli en intressant svensk elva mot Färöarna. Janne Andersson har under sin tid som svensk ansvarig tagit Sverige till två raka mästerskap. Det som är än mer imponerande är att han föryngrat truppen och utvecklat spelet. När EM-biljetten är säkrad lär de unga spelarna få chansen och vi ser fram emot att se Mattias Svanberg, Alexander Isak och Dejan Kulusevski från start. Tre spelare som spelar på hög nivå i Serie A och La Liga

Hämta din välkomstbonus på 5000 kronor hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Sverige

Efter en av de bättre svenska halvlekarna på länge såg Sverige till att säkra EM-biljetten. Nu spelar laget därför helt utan press mot ett Färöarna. Janne Andersson har inför matchen sagt att elvan kommer se helt annorlunda ut än mot Rumänien. Därför tror vi på en ung elva, framförallt med tanke på sjukt intressanta talanger svensk fotboll har som kommer underifrån. Vi tror bland annat att de tre vi nämnde ovan kommer få starta och framförallt ska det bli kul att se Alexander Isak under 90 minuter.

Bortalaget Färöarna

Avsågade Färöarna kan endast hoppas att de får behålla platsen som nästjumbo. Tack vare bortamål mot Malta lär man klara det om inte malteserna skrällar borta mot Norge. Trots att Sverige lär ställa upp med en ung elva kan vi utgå från att Färöarna inte kommer kunna sätta till så mycket. De har helt enkelt inte kvalitén att kunna hota Janne Anderssons mannar på bortaplan under 90 minuter.

Så här tänker vi

Efter att Berg och Quaison imponerat stort mot Färöarna lär Alexander Isak vilja visa vad han går för mot ett svagare motstånd. På hans gamla hemmaarena Friends kommer han lyftas fram av publiken. Framförallt med tanke på de tråkigheter som skedde i Rumänien. Vi tror att en motiverad Isak gör mål på Färöarna och spelar därför Alexander Isak som målskytt till oddset 1,49 hos Mr Green.

Vårt speltips: Alexander Isak gör mål och spelar därför honom som målskytt till oddset 1,49.

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com