Anderlecht vs Manchester United – Europa League

Hemmalaget Anderlecht

Anderlechts matcher mot Apoel var allt annat än målglada tillställningar. När båda matcherna hade spelats kunde vi summera slutresultatet till 1-0 för Anderlecht. Sedan följde man upp de mötena med en seger mot Zenit vilket gjorde att man slutade tvåa i sin grupp,

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I den inhemska ligan har man vunnit över Zulte-Waragem och spelat oavgjort mot Gent i söndags. Nu leder man ligan och man är före tvåan Club Brugge med fyra poäng.

Bortalaget Manchester United

På bortaplan har Manchester United vunnit fem av de senaste sju matcherna i alla de tävlingar man har spelat i. Men i Europa har man förlorat mot Feyenoord och Fenerbahce den här säsongen och de har bara vunnit två av deras fem bortamatcher i Europe League.

På bortaplan är det viktigt att Manchester United spelar ett tätare försvarsspel och att man sätter sina chanser som man säkert kommer att få.

Så här tänker vi

Det finns en liten fördel för det lag som har hemmaplan och det nyttjar vi idag när vi spelar Anderlecht för vinst eller oavgjort till oddset 1.75 hos NordicBet

Vårt speltips: Anderlecht för vinst eller oavgjort hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com