APOEL vs Djurgårdens IF – Speltips Europa Conference League Play Off

Djurgårdens IF har 3-0 med sig från första mötet mot APOEL och mycket tyder på att de därför kommer att få spela gruppspel i Europa Conference League, deras första riktiga Europeiska gruppspel någonsin. DIF är solklara favoriter att ta sig vidare men lär försöka försvara ledningen snarare än att gå för segern. Mycket tyder därför på en målsnål match där Djurgården kommer att ligga lågt så länge det står 0-0. APOEL visade senast att de inte har riktigt samma nivå som DIF. Kan de klara av att ge spänning i detta möte?

Hämta en betting bonus hos Betsson och spela på ECL Play Off

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

APOEL hoppas kunna få ett tidigt mål

0-3 i första mötet för APOEL gör att det ser ut att vara en omöjlig uppgift för cyprioterna. De har dock ett lag med kvalité och gick inte att känna igen senast. APOEL måste dock få in 3-0 för att ta matchen till förlängning och för att ta sig vidare behöver de vinna med fyra måls marginal. Det är inget vi håller som sannolikt. Har de vad som krävs för att ge spänning i mötet?

Djurgården är i princip klara

Djurgårdens IF känner sig nog i princip klara för spel i Europa League och oddsen hos svensk betting på 1,03 för avancemang är ett tydligt bevis på detta. DIF har varit starka denna säsongen och leder Allsvenskan samtidigt som de varit ännu bättre i Europa. Fem av fem segrar hittills i kvalet och ett ypperligt läge att nå gruppspel. Det vore en rejäl sensation om de skulle missa detta.

Blir en målsnål match

Med tanke på att Djurgården är vidare vid oavgjort och så länge de inte förlorar med 3-0 slipper de också förlängning. Vi tror att de därför kommer att spela av matchen och på så sätt ligga defensivt. De har ett stabilt försvar med Hien och Ekdahl och därför kan det bli en målsnål match. Av denna anledning väljer vi att spela under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Betsson.

Vårt speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,75 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en betting bonus hos Betsson och spela på ECL Play Off

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller