Arbroath vs Dundee United – Skottland

Hemmalaget Arbroath

Arbroath vs Dundee UnitedArbroath som spelar i Skotska andraligan hade enorm tur förra året då man var riktigt nära att åka ur den divisionen. Man var dåliga i början av säsongen för att bli om möjligt totalt värdelösa andra halvan av säsongen och man skulle självklart åkt ur om man inte förrvirring och total inkompetens från East Stirlingshire räddade kvar dom i ligan.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om man kan ta sig långt i Skotska Cupen skulle det göra gått för det sargade självförtroende inte bara spelarna har utan hela föreningen. Men med både Dundee United och Inverness CT i sin grupp är det högst troligt att man inte kommer att klara av detta.

Bortalaget Dundee United

Ungefär samma sak som hände med Arbroath hände med Dundee United. Häpnadsväckande dåligt spel skickade ut Dundee United från högsta ligan redan när flera matcher återstod av säsongen. Så man hade inte samma tur som dagens värdar hade den gångna säsongen.

Trots allt spelade man upp sig i slutet av säsongen och fick faktiskt till ett relativt sett bra spel. Dagens match är också starten på den kommande nya säsongen och man vill inte förlora en enda match för att hitta sitt vinnande spel igen.

Så här tänker vi

Det skiljer en division mellan lagen och kanske mer än så. Vi tror att Dundee United tar denna match spelar Vinst för Dundee United -1 mål till oddset 2.3 hos 10Bet

Vi spelar: -1 mål för Dundee United hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar