Arbroath vs Dundee United – Skottland

Hemmalaget Arbroath

Arbroath vs Dundee UnitedArbroath som spelar i Skotska andraligan hade enorm tur förra året då man var riktigt nära att åka ur den divisionen. Man var dåliga i början av säsongen för att bli om möjligt totalt värdelösa andra halvan av säsongen och man skulle självklart åkt ur om man inte förrvirring och total inkompetens från East Stirlingshire räddade kvar dom i ligan.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Om man kan ta sig långt i Skotska Cupen skulle det göra gått för det sargade självförtroende inte bara spelarna har utan hela föreningen. Men med både Dundee United och Inverness CT i sin grupp är det högst troligt att man inte kommer att klara av detta.

Bortalaget Dundee United

Ungefär samma sak som hände med Arbroath hände med Dundee United. Häpnadsväckande dåligt spel skickade ut Dundee United från högsta ligan redan när flera matcher återstod av säsongen. Så man hade inte samma tur som dagens värdar hade den gångna säsongen.

Trots allt spelade man upp sig i slutet av säsongen och fick faktiskt till ett relativt sett bra spel. Dagens match är också starten på den kommande nya säsongen och man vill inte förlora en enda match för att hitta sitt vinnande spel igen.

Så här tänker vi

Det skiljer en division mellan lagen och kanske mer än så. Vi tror att Dundee United tar denna match spelar Vinst för Dundee United -1 mål till oddset 2.3 hos 10Bet

Vi spelar: -1 mål för Dundee United hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com