Argentina vs Australien – Speltips VM 2022

Det är dags fAustralien Speltips VM 2022 mot Argentinaör Argentina och Australien att spela åttondelsfinal i VM 2022 och det är givetvis Argentina som kliver in som jättefavoriter. Australien är turneringens överraskning hittills efter att ha slutet tvåa i en grupp efter segrar mot såväl Danmark som Tunisien. Nu återstår det att se om de kan lyckas överraska igen mot Lionel Messis Argentina.

Datum: 3 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan)
Domare: S Marciniak (Polen)

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina är favoriter

Argentina har steppat upp efter chockförlusten mot Saudiarabien i premiären. Först vann de mot Mexiko med 2-0 innan Polen avfärdades med samma siffror. Nu återstår det att se om de också kan slå ut Australien. Oddsen hos svensk betting håller givetvis Argentina som klara favoriter. Men detta har varit skrällarnas VM-slutspel. Blir det samma sak under lördagskvällen?

Australien är turneringens positiva överraskning

Att Australien är underdogs håller nog alla med om. Men Australien har imponerat i detta VM och ser solida ut. Visserligen klar förlust i premiären mot Frankrike men sedan dubbla segrar med 1-0 mot Tunisien och Danmark. Därmed är laget klart för sin första slutspelsmatch sedan VM 2006. Nu återstår det att se om de kan stå för ännu en sensation i åttondelsfinalen av VM 2022.

Vem vinner matchen?

Argentina är favoriter och tittar vi oddsen borde de också vinna komfortabelt. Men samtidigt har vi fått se mycket hända i detta VM-slutspel. Men med Mathew Leckie i laget kan vad som helst hända. Vi tror dock att det blir för svårt när det är Argentina som står för motståndet. Därför spelar vi Argentina som vinnare till oddset 1,20 hos Nordicbet.

Vårt speltips: Argentina vinner mot Australien till oddset 1.20 hos Nordicbet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Nordicbet och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller