Argentina vs Chile – VM Kval

Hemmalaget Argentina

Kanske är det här den största matchen så här långt i det sydamerikanska kvalet till VM. Detta är två lag med otrolig kompetens och finess. Argentina går inte riktigt att känna igen från Copa America förra sommaren. Då gjorde man mål för att man ville ha kul inte för att man tvungen, man vann matcherna ändå.

Trots det så förlorade man finalen mot just dagens motståndare Chile. Och efter den matchen har det set rätt mediokert ut förr argentinarna.

Bortalaget Chile

Chile är ett roligt att lag titta på och det är framför allt deras offensiv som är sevärd. Deras defensiv är inte alls lika bra och man blandar och ger rent försvarsmässigt. De har släppt in tre mål på bortaplan den här kvalificeringsrundan och det är bara bottenlagen som har släppt in fler mål än så.

Ska man vinna idag måste man klara av de starka anfallarna som Argentina besitter.

Så här tänker vi

På hemmaplan tror vi mest på Argentina och väljer att spela Argentina -1 mål till oddset 1.90 hos redbet.

Vårt speltips: Argentina -1 mål till hos redbet.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com