Argentina vs Colombia – Fotboll, VM Kval

Hemmalaget Argentina

argentina-vs-colombiaArgentina är inne i en djup formsvacka som aldrig verkar ta slut. I Torsdags blev man utklassade av ärkerivalen Brasilien med hela 3-0 och Argentina var inte ens nära i den matchen. Nu är man uppe i hela fyra matcher utan vinst och hela det här året så har de sett svaga ut.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Argentina var stora favoriter till att vinna hela Copa de America som man har längtat efter länge. Men återigen var det Chile som lyckades vinna finalmatchen och efter den matchen vann Argentina mot Uruguay med 1-0. Trots den vinsten så har man radat upp förluster och man lyckas inte ta sig ur förlustsviten.

Bortalaget Colombia

Colombia spelade mot Chile i Torsdags och man lyckades inte göra mål mot ett väl organiserat Chile och den matchen slutade 0-0. Det innebär att formen är bra med tre vinster, två oavgjorda och en förlust i de sex senaste matcherna. Den enda förlusten kom mot ett Brasilien i form och det är nog inget att göra något åt.

På bortaplan är man lite svagare då man har endast har mäktat med 2 vinster på fem försök och det inkluderar två förluster och en oavgjord match.

Så här tänker vi

Argentina är inte i form alls just nu så vi spelar Oavgjort eller Vinst Colombia till oddset 2.60 hos LeoVegas

Vi spelar: X2 Colombia hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar