Argentina vs Frankrike – Speltips VM-finalen 2022

Nästan en månad senMbappe Frankrike VM-final Argentina speltipsare efter premiären mellan Qatar – Ecuador är det dags för VM-finalen. Lionel Messis Argentina ställs mot Kylian Mbappés Frankrike och tittar vi på oddsen hos svensk betting är det i princip helt jämnt mellan lagen. Det kommer säkerligen att bli en rafflande match mellan två lag som förtjänar att vara i final. Frankrike kommer vid seger bli den första nation sedan Brasilien 1958 och 1962 att försvara ett VM-guld.

Datum: 18 december 2022
Avspark: 16:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: S Marciniak (Polen)

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM-finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina vill ge Messi ett VM-guld

Argentina siktar på att ta sitt första VM-guld sedan 1986. Lionel Messi gör med stor sannolikhet sitt sista VM och vill garanterat kröna karriären med den enda pokalen som han saknar. Det skulle givetvis vara en saga som får ett magiskt slut. Samtidigt går det inte att komma ifrån att det är den regerande världsmästaren Frankrike som de möter. Därför blir det långt ifrån någon enkel uppgift.

Frankrike vill försvara sitt VM-guld

Mycket av förhandssnacket inför finalen har handlat om kamelsjukan, ett virus som spridit sig i det franska laget. Flera spelare är tveksamma om de kommer att kunna spela vilket inkluderar Varane, Konate, Hernandez och Coman. Men oavsett vilket har det franska laget en trupp som ser ut att kunna bli världsmästare då det är mästerskapets mest kompletta trupp. De har också haft en svårare väg till finalen än Argentina och känns starkare.

Frankrike försvarar sitt guld

Det franska laget känns starkare och i ärlighetens namn är det snarare motståndet som gjort att Argentina är i final i VM 2022 än något annat. De har inte imponerat spelmässigt och haft maximalt flyt. Vi tror att Frankrike vinner vilket vi spelar till oddset 2,80 hos Betsson.

Vårt speltips: Frankrike vinner mot Argentina till oddset 2,80 hos Betsson.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betsson och spela på VM-finalen

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller