Argentina vs Kroatien – Speltips VM 2022

Luka Modric Kroatien - Speltips Semifinal VM 2022Efter fyra rafflande kvartsfinaler är vi nu framme vid semifinaler i VM 2022. Argentina och Kroatien gör upp i ett möte som helt klart är intressant. Kroatien tog sig vidare genom att något överraskande besegra Brasilien. Segern var dock välförtjänt och Kroatien visade ännu en gång hur starka de är i en straffläggning. Argentina tog sig också till VM efter att ha vunnit en straffläggning men mot Nederländerna. Efter matchen fick spelarna kritik för osportsligt uppträdande. Vinnaren når finalen så räkna med en match där spelarna ger allt.

Datum: 13 december 2022
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: D Orsato (Italien)

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina är favoriter

Tittar vi på oddsen är Argentina favoriter men om det är en sak vi lärt oss är det att inte räkna bort Kroatien. Argentina har haft en ganska enkel väg till semifinal utan någon svår motståndare. I åttondelsfinalen mötte de Australien och i kvartsfinalen ställdes de mot Nederländerna. Kanske inte de svåraste lagen i världshistorien. Nu återstår det att se hur de reagerar mot ett lag i världsklass.

Kroatien hoppas nå sin andra raka final

Kroatien slutade tvåa i VM 2018 och är nu en match ifrån att spela en ny final. Då krävs det att laget slår Argentina vilket oddsen hos svensk betting inte verkar tro på. Samtidigt var det inte många som trodde att de skulle slå ut Brasilien heller. Men underskatta inte ett Kroatien som med 4 miljoner invånare gång på gång gjort det omöjliga.

Det blir en spännande och jämn match

Att oddsen talar så mycket för Argentina är förvånande. Kroatien är svåra att tränga igenom och har knappt släppt in ett mål under ordinarie tid. Vi tror att det blir oavgjort under ordinarie tid vilket vi spelar till oddset 3,25 hos Snabbare.

Vårt speltips: Det krävs förlängning i semifinalen mellan Argentina – Kroatien till oddset 3,25 hos Snabbare.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Snabbare och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller