Argentina vs Mexiko – Speltips VM 2022

DArgentina vs Mexiko - Speltips VM 2022et är dags för Argentina att göra upp mot Mexiko och det är två lag som behöver vinna. Argentina skämde ut sig när de föll mot Saudiarabien och de såg extremt bleka och långsamma ut. Nu väntar Mexiko, ett lag som förtjänade mer mot Polen men som samtidigt är glada att de inte förlorade då laget åkte på en straff i andra halvlek. Förlorar Argentina är de med stor sannolikhet utslagna ur turneringen. För Mexiko gäller det att försöka ta poäng för att ha det i egna händer inför avslutningen.

Datum: 26 november
Avspark: 20:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: D Orsato (Italien)

Lägg ett bet med en bonus på VM 2022 hos Hajper

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina söker revansch

Argentina åkte på en rejäl smäll i matchen mot Saudiarabien. Alla hade räknat med att laget skulle ta en komfortabel seger och efter 1-0-ledning efter 10 minuter trodde nog de flesta att det var klart. Men efter en genomusel andra halvlek föll Argentina och är därmed i en prekär situation där de måste vinna. De kliver in som favoriter enligt oddsen men behöver spela på topp för att ta tre poäng mot ett Mexiko som ser hyfsade ut.

Mexiko blandade och gav

Det var Mexiko som försökte spela fotboll i matchen mot Polen. Men de fick inte mer än 0-0 och en poäng. Mexiko har nått åttondelsfinal vid varje VM sedan 1994 och hoppas kunna fortsätta trenden under VM 2022. En seger mot Argentina skulle innebära ett stort steg närmare detta. Frågan är om de har vad som krävs?

Argentina kliver in som favoriter

Argentina är klara favoriter enligt oddsen hos svensk betting och måste prestera på topp om de ska vinna mot Mexiko. Men vi tror att det kan bli jämnt och att lagen till slut för dela på potten. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Argentina och Mexiko till oddset 4,00 hos Hajper.

Vårt speltips: Matchen mellan Argentina och Mexiko slutar oavgjort till oddset 4,00 hos Hajper.

Team Svensk Betting

Lägg ett bet med en bonus på VM 2022 hos Hajper

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller