Argentina vs Paraguay – Fotboll, VM Kvall

Hemmalaget Argentina

argentina-vs-paraguayArgentina har inte startat bra på detta VM kval och det fortsatte i matchen mot Peru där man lät en ledning bli ett 2-2 resultat istället. Nu ligger man på en 5de plats i kvalgruppen och istället för att vara på säker mark är man nu inne i ett playoff scenario och det är säkert något man helst vill undvika.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det trots allt en hel del poäng kvar att spela om och det är bara 3 poäng upp till topplatsen men ett lag av Argentinas kaliber skall inte vara på en 5de plats när man har så mycket talang i laget. Även om man har det lite kämpigt med att ta poäng så är formen hemma än bättre och man har vunnit 7 av 11 matcher på just hemmaplan.

Bortalaget Paraguay

Paraguay har haft det än kämpigare än Argentina och man kommer precis ifrån två stycken förluster. Den ena förlusten kom mot Colombia på hemmaplan och den andra förlusten var mot ärkerivalen Uruguay och där men blev man också utklassade med hela 4-0.

Nu ligger man på en risig 6de plats och bara en plats bakom Argentina men det skiljer hela 4 poäng upp till Argentina och det är nog nästan för mycket att ta igen på de matcher som är kvar.

Så här tänker vi

Den här matchen skall Argentina vinna och vi tror inte att Paraguay har något att hämta i just den här matchen så vi spelar Vinst för Argentina Och Noll mål för Paraguay till oddset 2.10 hos

NordicBet

Vi spelar: Vinst för Argentina och Noll mål för Paraguay hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar