Argentina vs Paraguay – Fotboll, VM Kvall

Hemmalaget Argentina

argentina-vs-paraguayArgentina har inte startat bra på detta VM kval och det fortsatte i matchen mot Peru där man lät en ledning bli ett 2-2 resultat istället. Nu ligger man på en 5de plats i kvalgruppen och istället för att vara på säker mark är man nu inne i ett playoff scenario och det är säkert något man helst vill undvika.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu är det trots allt en hel del poäng kvar att spela om och det är bara 3 poäng upp till topplatsen men ett lag av Argentinas kaliber skall inte vara på en 5de plats när man har så mycket talang i laget. Även om man har det lite kämpigt med att ta poäng så är formen hemma än bättre och man har vunnit 7 av 11 matcher på just hemmaplan.

Bortalaget Paraguay

Paraguay har haft det än kämpigare än Argentina och man kommer precis ifrån två stycken förluster. Den ena förlusten kom mot Colombia på hemmaplan och den andra förlusten var mot ärkerivalen Uruguay och där men blev man också utklassade med hela 4-0.

Nu ligger man på en risig 6de plats och bara en plats bakom Argentina men det skiljer hela 4 poäng upp till Argentina och det är nog nästan för mycket att ta igen på de matcher som är kvar.

Så här tänker vi

Den här matchen skall Argentina vinna och vi tror inte att Paraguay har något att hämta i just den här matchen så vi spelar Vinst för Argentina Och Noll mål för Paraguay till oddset 2.10 hos

NordicBet

Vi spelar: Vinst för Argentina och Noll mål för Paraguay hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com