Argentina vs Saudiarabien – Speltips VM 2022

Messi Argentina SpeltipsVM-festen fortsätter och det har blivit dags för en av förhandsfavoriterna att vinna VM att kliva in i turneringen. Argentina är enorma favoriter att vinna mot Saudiarabien och har inför matchen 36 raka matcher utan förlust. Saudiarabien har dock tagit steg sedan VM 2018 men ska inte ha en chans mot Argentina i detta möte.

Datum: 14:00
Avspark: 11:00
Arena: Lusail Iconic Stadium (Lusail)
Domare: S Vincic (Slovenien)

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Argentina är enorma favoriter

Argentina kliver givetvis in i matchen mot Saudiarabien som enorma favoriter. De har ett extremt skickligt lag och har inte förlorat på 36 landskamper vilket är rekord. Många tror att Argentina kan vinna VM 2022. Nationen har formstarka spelare och kommer att gå in och köra över sin motståndare. I alla all pekar oddsen hos svenska bettingsidor med all tydlighet på detta.

Kan Saudiarabien överraska?

Saudiarabien lyckades vinna en VM-match förra VM och ska vara nöjda om de tar poäng. I genrepet blev det visserligen bara förlust med 0-1 mot Kroatien och dessförinnan hade laget sju matcher utan förlust. Nu är frågan om de kan ställa till med problem mot Argentina. Senast lagen möttes var i en träningsmatch 2012, då slutade matchen 0-0.

Argentina kör över Saudiarabien

Allting tyder på att Argentina kommer att köra över Saudiarabien. Vi har också svårt att det skulle gå på något annat sätt. Lionel Messi, Martinez och de andra stjärnorna i laget kommer att ha show och göra en hel del mål. Spelvärdet på seger för Argentina är för lågt. Vi tror att de kommer att vinna stort och göra mål i såväl första som andra halvlek. Därför spelar vi att Argentina vinner bägge halvlekar till oddset 1,61 hos Casumo.

Vårt speltips: Argentina vinner bägge halvlekarna mot Saudiarabien till oddset 1,61 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på VM 2022

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller